Besöket på onkologen

Jag har väl sovit sådär inatt, vaknade tidigt och kunde inte somna om.  Men det är väl inte så konstigt. Då är det tur jag har dottern och Anna som jag kan åka till.

Anna följde mig idag till onkologen. De som jobbade hade glitter i håret, de var så fina. Och det bjöds på glögg, pepparkakor och clementiner.

Min doktor kände knölen på samma ställe som jag. Hon ville göra en biopsi direkt. Det var nog bra, då slapp jag gruva länge för nålen.

Vi pratade även om att jag inte använder min bröstprotes så den är för tung Jag kan ringa hon som har med protest att göra, det finns lättare. Mina problem med höften, ländryggen och axlarna kan bero på snedbelastning då jag bara har ett bröst. Det har jag inte tänkt på.

Nålen var väldigt liten men inte verktyget för att dra ur något från knölen. Hon fick göra två gånger innan hon fick så mycket som det skulle vara. Det kom mest fett. Provet ska skickas på analys men jag ska få lämna ett till prov till veckan. Min doktor kommer ringa så fort svaret är färdigt. Hon sa att det går operera bort om det är något. Knölen ligger lös på revbenen.

Vi köpte med en kycklingbaugette med curry och åt lunch hos Linnéa. Luften gick mig, maken fick följa med mig hem. Köra bil var ingen höjdare.

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
skönt att de är så effektiva. Kram på dig
nouw.com/ulvelotta
Cajaba
Cajaba,
Kraaaam🧡
nouw.com/cajaba
Ditten_datten
Cajaba
Cajaba,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Sänder den varmaste kramen det är så orättvist det du behöver gå igenom. Kram ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Cajaba
Cajaba,
Tack!! Bara ta en dag i taget. Kram 🧡
nouw.com/cajaba
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Sänder sig mängder av styrka
nouw.com/stenhagenbettan
Cajaba
Cajaba,
Susann,
Massor av styrkekramar 💜
zinnie.se
Cajaba
Cajaba,