Besök på sjukhus och till sjukgymnasten

Jag skulle visa upp området kring venporten hos min sjukskötetska idag. Det är inte bara jag som tycker det ser bättre ut. Det är mer "bulligt" mot armhålan, men det är inte hårt eller rött. Däremot är det fortfarande svullet, hårt och ömt ovanför venporten. Hon säger att hon skulle inte vilja sticka i den ännu. Det fotograferades för att kunna jämföras med tidigare foton.

När vi var färdiga frågade hon om jag ville prata med kurator, med tanke på vad som hänt. Det känner jag inte att jag behöver, svarade jag. Vi pratar en del jag och Anna. Jag grubblar inte på det jag inte vet vad det är, förrän jag fått ett svar. Som tex är det skelettmetastaser. Det känns som om att grubbla på något som jag inte vet säkert känns onödigt att lägga energi på. Jag tar en sak i taget. Det är en bra strategi svarade min sjukskötetska, men du har ju numret om det skulle behövas. Och det vet jag.

Efter träffen med henne lämnade jag blodprover inför morgondagens biopsi.

Sedan var det en halvtimme till jag skulle till sjukgymnasten. När jag satte mig i bilen kände jag en misstänkt doft. Hugo hade bajsat, och det var lite löst. Inte särskilt mysigt. Skyndade mig till maken så hon, han fick torka bajs när jag tvättade Hugo.

Sjukgymnasten hade lite att göra med mig idag. Men nu kan jag kliva i och ur bilen igen. När han var färdig så han att idag blir du trött. Som att jag inne var nog trött sen innan, men han hade rätt.

Vi åkte till Ikea och åt lunch.

Jag fick en god chokladkaka av min vän Rune, det var riktigt smarrig med glass till.

Det blev soffan för mig och hårbollarna, och där somnade jag till The Good Doctor.

Gillar