Beskedet från min onkolog

Idag var det dags att få besked om min knöl jag hittat och röntgen jag gjorde förra veckan.

Vi fick vänta ett tag men med de beskeden var det värt. Min knöl var inget och röntgen visade inga förändringar Så underbart!! Vilken sten som föll från mina axlar. Det var extra jobbigt vänta denna gång då det var både biopsi och röntgen.

Jag berättade hur det är för mig och att jag varit och pratat med min chef. Jag blev sjukskriven till sista maj. Hon skrev även en remiss till arbetsterapeuten då jag funderar på ett par handskar för mina händer.

Jag skulle få skelettstärkande infusion idag, i februari och i mars. Sedan blir det var tredje månad. Att prova byta Letrozol mot ett annat preparat blir inte så stor skillnad med tanke på ledvärken.

Tog även upp om hon hade någon idé om snarkningarna som maken tycker har blivit mycket bättre. Att jag är så trött kan vara en orsak och såklart att jag gått upp i vikt av behandlingarna. Det kanske ger med sig eftersom.

Såklart kom tårarna! Vilken anspänning det har varit. Jag och Anna firade med räkmacka.

Passade på att emla när vi satt och fikade.

Elissa ringde när jag var uppkopplad till infusionen. Så passande, då fick hon se hur det går till. Hon är så intresserad. Skulle inte förvåna mig om hon blir doktor. Hon brukar undersöka min venport, ge mig mig och linda ben.

Nu är vi strax färdig för denna gång. Då ska jag lämna sjukintyg till chefen, hämta maken och hårbollar. Sedan blir det nog godnatt för min del.

Gillar