Behandlingsbakis

Idag var det sjukgymnasten för näst sista gången innan han tar semester. Han säger att det går fortfarande framåt men att musklerna är lite spända. Men det måste få gå sakta sa han också, annars backar man flera steg. Det vill vi ju inte. Tyckte inte det gjorde så ont när han grejade idag. Men när jag skulle sätta mig upp snurrade hela rummet. Fick sitta en bra stund innan jag kunde kliva upp. Anna fick sin akupunktur samtidigt i ett rum bredvid. Efteråt åkte vi och åt en räkmacka.

Kompisen bjöd på den idag. Vi turas om att bjuda, det jämnar ut sig i slutänden.

Efter den goda mackan åkte vi på Ica Kvantum och handlade. Men vad folk!! Inte tar dom hänsyn heller, det här med att hålla avstånd.

När jag kom hem däckade jag på altanen, såå trött. Behandlingsbakis, brukar kunna bli så efter sjukgymnasten. Sover rätt skönt på altanen. Kände mig lite hur en, en filt på benen så löste det sig.

En bok i örat för att stänga ute lite ljud. Maken åkte iväg en sväng, vilade en stund till. Efter en stund blev det väldigt varmt och det började ila i mitt högerben. Flyttade in till sängen och min massagekudde. Nu känns det bättre.

Jag blev så sugen på varma mackor. Så fick det bli. Jag ska nog fortsätta ta det piano resten av kvällen känns det som.

Gillar