Bastu och sedan en god trerätters middag

Vi gick ner till bastun som var varm.

Första gången jag är med om att det ligger mattor i bastun.

Det var 90 grader i bastun, lite för varmt för mig. Synd att det inte fanns så man kunde tvätta sig där. Duscha gjorde vi på rummet. Men det var skönt i alla fall.

Jag gick ut några gånger när det blev för varmt.

Middag efter bastun kl.18. Innan maten fick vi tunnbröd bakat här i trakten med Västerbottensost smör. Jag drack en Rödbäck red Ale och Olle tog en Högakusten öl.

Förrätten var Carpaccio på gravad ren. Det var rökt svamp, krispig potatis och kräm på Svedjan gårdost.

Till varmrätt valde jag lammentrecote med palsternackagratäng, skogssvamp, svensk kål och rödvinssås.

Till dessert blev det blåbärsglass med rågkrisp, maräng och blåbärskaramell.

Mätta och belåtna gick vi tillbaka till vårt rum i trädet.

Utsikten i mörkret.

Gillar

Kommentarer

Susann,

Så skönt att basta och vilken middag ni åt. Det såg så gott ut 😍

zinnie.se
Cajaba
Cajaba,

Det var riktigt gott, men det föll inte riktigt maken i smaken😁

nouw.com/cajaba
christelovergaard
christelovergaard,

Underbart är ordet!

nouw.com/christelovergaard
Cajaba
Cajaba,

Det var så skönt😍

nouw.com/cajaba