Bad och kloklippning till slut

Idag har det gått tungt. Behöver vila men gör det inte fullt ut. Jag blir rastlös, håller emot vilandet för jag vill göra något. Jag vet inte hur jag ska förklara. När jag väl lägger mig så somnar jag direkt. Och jag vet innerst inne vad jag borde göra. Vila. Samtidigt som jag inte vill. Då deppar jag ett tag istället, men till vilken nytta. Jag vill ju göra saker som vi nu gjort. Varit borta en vecka. Vet ju att det kommer surt efter.

Min bror och hans tjej kom förbi och drack kaffe, mycket trevligt. Efter det gick jag och sov några timmar. När jag vaknade tog jag tag i det jag hade tänkt göra idag. Bada hårbollarna. Hugo först. Sedan blev det kloklippning på altanen. Ser pulpan så bra i solen.

Klippte även klorna på Hebbe. Han är inte lika glad åt det. Tror han har blivit klippt i pulpan några gånger. Han är still men jag vet och ser vad han tycker om det hela. Till skillnad från Hugo som kommer springandes när jag tar fram klotången.

Såklart får dom riktigt smarrigt godis när dom varit duktiga. Sitter och väntar på mer.

Och jag fick jordgubbar med grädde som belöning. Slängde lite gammalt från kylen då det är sopdag imorgon. Nu mera vila. Allergisk mot det ordet.

Gillar

Kommentarer