Äntligen hemma

Vi kom hem för två timmar sedan, startade 9.30 från Jokkmokk. Jag har lagt mig i badet, har inte badat sedan jag opererade bort bröstet 18/12-18. Jag som brukar bada flera gånger i veckan. Det är så skönt!!

Hugo är helt slut efter dagen. Saknar Hebbe gör han också, han blev kvar i Jokkmokk.

När vi stannade i Boden hos Nermina körde jag henne till affären så hon fick storhandla. Amanda stannade med hundarna så vi skulle rymmas i bilen. Då pep Hugo som tusan, både Hebbe och matte försvann. Så Hugo kommer vara som en svans nu när Hebbe är borta.

Här är vi på väg att lasta bilen i Porjus. Två hårbollar som är rädd att bli lämnade.

Det var så vackert efter vägen.

Första stoppet var i Boden där vi fick lunch hos Nermina.

Efter lunchen somnade jag direkt i sängen hos henne. Det var skönt! Vi blev några timmar hos henne.

Nästa stopp var i Sunderbyn på sjukhuset. där var mina barns pappa på dialys. Vi passade på att hälsa på honom,han uppskattade besöket. Blev där nästan en timme.

Nästa stopp blev i Piteå där vi tänkte gå in på Dollarstore. Ringde till min goda vän Kikki och frågade om hon ville komma hit och kramas, hon var ändå i stan. Vi träffades en kort stund och kramades sedan gick vi in och handlade massor.

Sista stoppet blev i Skellefteå, där fick hundarna springa av sig och vi fick mat i magen. Sedan var det bara raka vägen hem. Det har varit bra med de här stoppen för mitt ben. Det har inte gjort lika ont när man har fått komma ut och röra på sig men nu ska det bli skönt att krypa ner i sin egen säng. Imorgon är det sjukgymnasten som gäller.

Gillar