Ånge har vi aldrig varit till, inte annat än att passerat med tåg

Störtregn hade vi efter vägen, vaknade av det. Annars har jag sovit större delen av färden.

Google Maps visade oss vägar som var mindre kul. Olle stannade och tittade på en karta. Alldeles underbara avkrokar stod det på tavlan. Det vet jag inte om vi håller med om.

Till slut kom vi fram till Ånges camping, en liten mysig camping. Tänker att här blir skönt att vila några nätter. Få se om det blir tyst 23 som på andra campingar.

Vi kopplade bara av husvagnen sen åkte vi in till centrum för middag.

Jag åt fläskfilé pasta med svamp. Det var inte alls dumt.

När jag ätit färdigt gick jag till hundarna i bilen, det var 28 grader ute. Men i bilen var det svalt och dessa kylbäddar är riktigt bra.

Vi hittade en brant backe som vi tänkte vi måste åka uppför.

Vi kom bara till ett ett gäng hus, så bara vända och åka tillbaka. Det var lika brant nerför.

Vi åkte till campingen och gjorde iordning husvagnen. Sedan gick jag in och la mig, somnade direkt. Där sov jag några timmar. När jag sedan vaknade var det en Hugo som ville mysa massor. Han bara ändrade läge och puffade med lillnosen på min hand.

Hebbe låg lugnt i fotänden. Vi har också myst ordentligt. Han verkar må bättre i magen i alla fall.

Ett besök på toan och sedan gick vi en sväng i konstparken. Den var stor! Jag har inte gått hela. När jag gjort det kommer det bilder.

Satt ute en stund när vi kom tillbaka till husvagnen. Det hade blivit riktigt skönt ute. Och en bra temperatur i husvagnen.

Fyndade en godispåse som Hellen och Monkan skickade med oss. Så underbart gott!! Nu snarkar mina tre grabbar. Klockan närmar sig 23 och det enda gänget som satt ute och pratade har slutat med det. Verkar inte som det andra gänget tänker det. Men vi får se.

Gillar