Älven även idag

Det har varit en konstig dag igår. Det har känts så konstigt i kroppen. Jag har nog varit dålig på återhämtningen. Allt verkar ta på, och det har ju varit lite mycket kanske. Men jag vill ju njuta av värmen och kunna bada. Har inte ro att ligga och vila.

Jag bjöd Amanda på lunch. Hittade en bit fläskytterfilé i frysen. Skar den i mindre bitar. Hade kvar kokt potatis från häromdagen. Skar också den i bitar. Stekte allt i vitlökssmör, kryddade med örtsalt och grillkrydda. Sedan hällde jag på en skvätt grädde och lät det koka ihop. Blev gott!

Efter maten gick jag ner i källaren, så mycket svalare där. Kände efter en stund att jag vill åka och bada. Så jag ringde till Lena och sa jag kommer till dig och badar. Hon sa igår att det är bara komma när som. Hon hakade på denna gång.

Om man simmar åt ena hållet kan man flyta tillbaka.

Olle är ingen badare. Han myser i solen istället.

Hebbe lyfte jag i och blötte ner, han flämtade så hemskt.

Det ser ut som om Olle visar Hugo och Disa något kul på telefonen.

Hebbe är en riktig livsnjutare.

Milou blev väldigt förtjust i Disa, följde henne överallt. Han smörade ordentligt för henne.

Hon säger åt honom försiktigt att nu är det bra. Hon sa åt honom ordentligt också några gånger.

Amanda tar med Milou för ett dopp. Han vill inte bada.

Hugo ville också följa med men honom platsade jag på bänken.

Fina Lena och Milou. Det är fascinerande hur man får nya fina vänner.

Måste säga det igen, hon bor fint.

Hon och Disa är kompisar.

Hugo vill mysa med husse.

Väl hemma igen sov jag och hårbollarna någon timme på altanen. Lite pyssel blev det på kvällen, det visar jag senare. Har inte lyckats somna än så det åskar riktigt ordentligt. Gillar inte mullret men tycker om att se blixtarna. Så några fina bilder hoppas jag att jag fått. Nu åkte de stora hörlurarna på, en bok på lite högre volym. Åskan mullrar igenom, men blir bättre lurarna på i alla fall.

Gillar