Agnsjöns camping

Jag åkte hem idag då jag hade en massa äpplen som jag tänkte koka mos på. Vi har bokat en plats en månad på Agnsjöns camping. Jag gillar denna camping. Då kan jag åka dit när jag vill och vara när jag tycker. Husvagnen var ett bra köp.

Bredvid vår husvagn finns det några campingstugor.

Jag brukar gena mellan två stugor till servicehuset. I det huset ligger även receptionen. Ovanpå bor de som har campingen.

Till vänster när man kommer ut från servicehuset finns några långliggare.

Nedanför finns också ett gäng.

Vår utsikt från husvagnen. Om man går till vänster nere vid sjön finns jacuzzin och bastun. Även eldstaden där vi var och eldade där några dagar sedan.

Restaurangen är vi från vårt fönster i husvagnen. Till höger om den ligger ett till servicehus. Nedanför finns också några långliggare. Lite längre bort finns det också stugor.

Sängplatsen i husvagnen är alltid bäddad. Då kan jag lägga mig att vila när jag behöver.

Här brukar vi också ha en säng. Madrassen till den här vi i fotänden i den andra sängen. Då följer den alltid med. Och det blir inte ojämnt om vi skulle lägga den i den sängen som alltid är uppbäddad. De är olika breda.

Toan har jag inte fotograferat men den är till höger, dörren som syns på bild.

Nu har vi hoppat i snarklådan allihop. Hugo drömmer att han jagar någon låter det som. Imorgon är en ny dag. Och jag är utvilad, så jag ska åka till en kompis på kvällen. Jag visste inte om det skulle finnas ork till det. Det ska bli kul!!

Gillar