Fika och goda middagar, utgång på the slug i Fulham, utsikt och vin i Europas högsta byggnad, cable car från O2.. En kort sammanfattning utav ännu en bra London-helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 128 Readers

Likes

Comments

  • 143 Readers

Likes

Comments

Kvällsrunda med Amanda och en chai latte i Hammersmith.

  • 149 Readers

Likes

Comments

Påskhelg och mamma på besök torsdag till tisdag. Har varit helt underbart att få spendera lite egentid ihop! Har blivit full fart blandat med stunder hemma i min säng framför filmer. Primrose Hill, Camden Market, Notting Hill, rooftop-brunch och bio är några av de sakerna vi lyckats bocka av denna gång. Gångerna blir fler!

Den här veckan har det varit dags för påsklovs-vecka nummer två, men för ovanlighetens skull har jag bara hand om 1/3 av mina små värdbarn. Nils och Freddie är med deras pappa i Newcastle, medan jag, Marielle och minstingen stannat kvar hemma i Barnes. Himla mysigt att få tillbringa dagar enbart med ett av barnen, då mamman jobbar som vanligt så är jag med Felix själv. Lite extra kvalitetstid minsann, stort plus ibland!

  • 149 Readers

Likes

Comments

Bilder från i lördags då vi hade en riktig heldag hemma hos Elsa i East Sheen! Kickade igång med en supergod brunch bestående av bl.a. äggröra, bacon och scones. Mums! På kvällen blev det förfest med tapas och timmarna emellan tog vi det bara lugnt, snackade, skrattade och hade det bra tillsammans. Så tacksam för alla fina människor jag fått chansen att lära känna här, ni vet vilka ni är!

  • 160 Readers

Likes

Comments

  • 174 Readers

Likes

Comments

Diverse bilder från min senaste tid här i London-lajfff

Likes

Comments

Som rubriken lyder, long time no see, så jag kände att det var tid nog att göra ett blogginlägg. Sedan sist har jag jag hunnit med en liten visit hemma i Sverige, semester i Thailand över jul och nyår, kommit tillbaka till London och avverkat första arbetsveckan för i år! Full fart så att säga, men ska absolut inte klaga. Har haft några underbara veckor! Nu är det back on track med london-life, vilket också känns jättebra. Älskar ju både staden och livet här!

Likes

Comments

Hej där allesammans! Och ja, jag lever trots dålig uppdatering under veckan som gått. Tänkte därför berätta lite kort om vad som hänt här den senaste tiden.

I helgen hade jag besök hemifrån Sverige av bästa Ida! I fredags kom hon hit, vi kickade igång allt med charkbricka och rödvin på Bella Italia vid Leicester Square. Lördagen inleddes inne på Oxford street för lite shopping, följt av afternoon-tea på Milestone Hotel i Kensington där vi åt tills matkoman tog över oss. Väl på kvällen sen mötte vi upp Felicia x2 där sushi och vin blev det som fick mätta våra magar. Vi tog oss så småningom vidare till en klubb/bar för att fortsätta kvällen innan hemfärd. Vid 9 på söndagmorgon var det dags för Ida att åka tillbaka hem, och nu är sportlovet nästa gång vi ses igen. Hade i alla fall en grym helg ihop, även om jag helst haft kvar henne ett tag till!

På söndagseftermiddagen mötte jag upp mina vapendragare aka Felicia och Felicia för att äta på Jamie's Italian innan vi skulle på lucia i Southwark Cathedral. Himla mysigt och man fick verkligen känna på julstämningen lite ytterligare!

Idag är det killarnas sista riktiga skoldag innan jullovet drar igång, imorgon ska de bara till kyrkan för avslutning. Själv har jag tänkt fördriva tiden idag med film, lite fix här hemma och packa väskan inför hemresan på fredag! Längtar så mycket! Ska bli underbart att få spendera lite tid med vänner och familj igen!

Likes

Comments