• Instagram
  • Nouw

Sunday

Hej på er!
Oj redan Söndag, vart tog denna helg vägen? Känns som det nyss var Torsdag och man längtade till Fredagen.. Denna vecka som kommer har jag så mycket att stå i, flyttdagen är på Torsdag och då ska allting vara packat och klart. Jag ska lyckas med allt detta själv, gravid tillsammans med en vild ettåring, wish me luck!

Igår va vi i alla fall på kalas och det var jättetrevligt, vi åt god mat och L lekte med sin kusin. Hon hade dock bara sovit på förmiddagen så hon va helt slut vid 18 tiden. Hon somnade hemma vid 19.30 cirka och vaknade runt 04.30-05 tror jag och somnade inte om... Jag hade glömt att vi ställde om klockan inatt men det va tydligen inget L utnyttjade, att få sova en timme längre alltså... Hon sover sin första tupplur just nu, och så hoppas jag dagen flyter på utan gnäll, trots att hon är trött och har flera tänder påväg upp!

Idag blir det nog bara att ta lugnt och ladda upp inför veckan, dock behöver mer flyttkartonger inhandlas så det ska vi fixa!

Hur har eran helg varit? Berätta gärna i kommentarsfältet😊

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären ,
Du har mycket att stå i inför flytten. Lycka till!
caisaalbinsson
caisaalbinsson,
Tack så mycket!😊nouw.com/caisaalbinsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad härligt att det var trevligt på kalaset! Oj vad tidigt haha, jag vaknade vid 5 idag och var pigg suck. Lycka till med flytten 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
caisaalbinsson
caisaalbinsson,
Haha ja det var lite väl tidigt.. Tack så jättemycket!😊💗nouw.com/caisaalbinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229