• Instagram
  • Nouw

Planerna för stressveckan!

Godmorgon alla fina läsare!
Hoppas ni haft en bra natt och sovit gott, L va så trött igår kväll mycket tidigare än väldigt och det beror väl på att vi ställt om klockan antar jag, men hon höll ut till 19-tiden och vaknade 06, bra natt med andra ord men ändå är jag så trött! Än så länge är det nog det värsta med att ha en liten samtidigt som man är gravid, just tröttheten. Kanske hade känt likadant även om L va 4år det vet man ju aldrig.

Måndag, och ny vecka är det i alla fall och som ni läst tidigare så kommer denna vecka bli väldigt stressig för mig så jag vill egentligen bara att den ska vara över redan nu😂

Måndag, Tisdag och halva Onsdagen kommer bestå av att packa, packa, packa! På Onsdag eftermiddag måste större möbler skruvas ner och sen kommer jag och L inte kunna sova här till Torsdag så vi ska åka till L's mormor och sova där. Sen på Torsdagen så måste vi vara i lägenheten igen och släppa in flyttfirman vid 07.45! Och längre än så har jag inte planerat... När grejerna kommit till nya bostaden så måste vi ju dit och försöka få ihop det som är viktigast innan det är dags att sova.

Det enda som egentligen är ett stressmoment för mig är att L är lite "känslig" eller vad man ska säga, det kanske alla barn är som är försmå för att förstå, hon blir orolig. Vilket egentligen vid närmare eftertanke inte är så konstigt. Jag menar alla saker i hennes trygga hem packas ihop och sen ska hon sova först hos mormor där hon bara sovit någon gång med mig innan, sen ska vi till ett helt nytt ställe och sova där, och där kommer det vara kaos med kartonger, inget hem än liksom.

Men jag vet att det kommer bli bra i slutändan, jag kommer fokusera på att få ihop sängar osv först, och sen ta tag i i kök och L's rum! Jag tror att när hennes grejer kommer på plats och hon ser sina leksaker osv så blir hon lugnare. Så var det vid förra flytten, då hade jag dock möjlighet att få ordning allting innan hon ens gick innför dörren.

Någon av er som flyttat med barn? Hur reagerar dom, någon som också är lite som L? Dela gärna med er😊

Förlåt om det blev ett rörigt inlägg men det är väldigt rörigt i mitt huvud, haha😂

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Visste inte ens om att klockan ställt fram förräns mamma sa det 😂❤️www.michellefrandell.blogg.se
caisaalbinsson
caisaalbinsson,
Haha så kan det vara ibland! Tur du vet det nu då😂💗nouw.com/caisaalbinsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Oj vad mycket du verkar ha att göra denna vecka! Så himla skoj med flytt men förstår att det måste vara mycket jobb när man har en liten också. Lycka till med flytten fina du 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
caisaalbinsson
caisaalbinsson,
Tack så jättemycket fina du!🙏 Det är fullt upp men ska bli skönt när allt är klart 😊💗nouw.com/caisaalbinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229