• Instagram
  • Nouw

Jag gjorde det!

Godmorgon på er! Hoppas allting är bra med er, med oss så är det bra, dock är det väldigt kämpigt just nu med Leia, alla tänder som fortfarande spökar och sen lite "ettårs trots" på det också..😅 Så dagarna här hemma består mest av gråt, gnäll och tjaffs, men det är ju en del av utvecklingen och en del av föräldraskapet så det är bara att acceptera och stå ut, haha.

En sak jag hållit på med och kämpat med under en period är att ta körkort, inget jag delat med mig av så mycket här men det har tagit sjukt mycket av min tid och det har inte varit lätt. Det har varit ett pussel att få ihop vardagen när man varit ensam med Leia att orka plugga när hon somnat för kvällen när man själv är helt död.
För två veckor sen tror jag det va så klarade jag uppkörningen vilket kändes så himla bra! Och igår klarade jag teoriprovet. SÅ JAG HAR TAGIT KÖRKORT!! Det är en sån lättnad för mig, och det behövs verkligen nu när vi kommer få lillasyster och vi har flyttat en bit ut på landet. Jag måste kunna ta mig överallt när jag vill och behöver utan att anpassa mig efter bussar och det är ju så mycket smidigare att ta bilen när man har barn. Så nu är det bara en liten bil som ska införskaffas!😊 Och en sak som är värt att tillägga är att jag inte tagit en ända körlektion någon körskola!

Planerna för dagen är i alla fall att fixa ordning lite här hemma så gott det går nu på förmiddagen, sen kommer Leia vilja sova som vanligt. Och när hon vaknat så kommer hennes mormor hit och vi ska umgås idag, ska bli jättemysigt! Vi ska laga lite lunch och hon ska få se hur vi bor, hon har bara varit här precis när vi flyttade in men då var ju det saker överallt så man såg ju inte riktigt hur det såg ut😂

Jag önskar er alla en jättefin Onsdag❤

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Grattis till körkortet 😍🙌nouw.com/annaasvensson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du är verkligen grym, grattis till körkortet 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229