• Instagram
  • Nouw

Besviken

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott och att ni är redo för en ny dag. Här hemma så vaknade L redan vid 04 men somnade om efter att ha fått en flaska.

Igår åkte vi ju till simhallen och det var det stressigaste hittills. Inte just simhallen i sig utan mer allting runt omkring. Vi åkte bussen som vi först höll på att missa, sen va det typ 100 grader varmt plus gravidhormoner så blev svettigt😂 En till med barnvagn ska på så blev trångt men när vi äntligen va framme så skulle vi skynda in till stan för att köpa en baddräkt till L och ett par bikini trosor till mig då mina är försmå nu under graviditeten. Baddräkten fanns, men ingen butik hade bikini trosor kvar... Tillslut hittade jag ett par på Cubus och tänkte att dom får duga. (Dom funkade men skulle gärna haft en storlek större...)

Väl inne på simhallen så gick det helt okey att byta om och duscha, sen när vi gick in till badområdet så skrek L för att hon blev så exalterad och glad. Det gjorde mig så varm i hela kroppen.

Det är ju första gången jag är på ett badhus med ett litet barn, så vet inte hur det är på andra ställen men jag blev faktiskt besviken på simhallen här i Linköping.. Det fanns en barnpool, som var samma temperatur som i vanliga poolen, så efter bara 30 minuter så skakar L för att hon fryser... Sen fanns det inga leksaker eller nått sånt mer än djurstatyr som sprutar ut vatten och en liten rutschkana.. Tycker inte själv att jag hade några förväntningar och absolut inte höga förväntningar men jag blev besviken, vi va väl där i 1,5 timme. Badade, fikade osv.

Leia va nöjd och det är ju det viktigaste! Hon somnade gott sen på kvällen kan jag lova😂

Där på bilderna står hon stolt i sin baddräkt, och självklart följde inte nappen med in till badet!😉

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så skönt att L var nöjd, så trist men förstår varför du är besviken. Kram! nouw.com/missjohansson
Lexochlogan
Lexochlogan,
Inte varit på badhus med killarna, ja förutom den vi har babysimmet i men det är en rehab pool så intecsamma sak. Skall åka med dem nån dag framöver med tänkte jag nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229