• Instagram
  • Nouw

Besök på förskolan

Hej på er, hoppas allting är bra med er?
Med oss så är det lite upp och ner just nu Ska försöka förklara allting som händer just nu. I lite mer än en vecka så här Leias mage krånglat av och till, hon har aldrig haft problem med magen, inte ens magknip när hon var nyfödd. Vi har fått byta blöja extremt ofta osv, vi ringde 1177 i Söndags morse och då tyckte dom att vi ska testa att ta bort all laktos. Jag misstänkte att det kunde vara det men inte helt säker. Vi har nu bytt ut saker till laktosfritt så får vi se om det blir någon skillnad eller inte. Blir det inte bättre så får vi boka tid hos vårdcentralen.  Samtidigt så är hon inne i någon slags fas, så hon vaknat mycket på nätterna vilket hon gjort under en längre period så jag snittar inte mycket sömn per natt😪 Så just nu är det lite tufft här hemma, men jag hoppas det snart vänder!

Över till lite mer roliga nyheter, i Lördags åkte jag och sambon till Ullared. L's farmor och farfar var barnvakt så vi åkte på förmiddagen dit för att införskaffa grejer till lillasyster, nya kläder till Leia och såklart julklappar. Blev inte mycket till oss själva om jag säger så.. Jag fick med mig två linnen och sambon några t-shirts😂 Men vi åkte ju dit i syftet att handla till tjejerna. Är ni intresserade av att se lite av vad vi handlade så får ni gärna hojta till så kan jag fixa det!😊 Imorgon kommer också våran nya vagn som vi beställt så den tänkte jag också ta lite bilder på och visa er om ni vill?

Idag har vi varit och besökt förskolan som ligger typ bredvid oss, vi har inte bestämt oss ännu om Leia ska börja där, men det kändes bra när vi va där och kollade. Det som jag tyckte var positivt är att barngrupperna inte är så stora och dom är 3 personal plus en resurs. Vilket är en lyx! Jag har ju själv jobbat på förskola innan jag fick Leia så man är nog lite "skadad" och kollar efter sånt som inte andra gör, det är både på gott och ont ska jag säga!😂 Vi ska även kolla på lite andra förskolor som är cirka 10 minuter ifrån oss med bil. Så får vi se vilken det blir, vi känner ingen större stress då jag kommer vara hemma med lillasyster, men vi tänker oss att hon ska börja till våren. Är nog nyttigt för henne att träffa andra barn, och lära sig nya saker där och inte bara hemma. Och kommer säkert vara skönt för mig med som kommer kunna vara lite mer själv med lillasyster och ge henne mer tid då.

Hoppas ni haft en fin dag och att ni får en lika fin kväll💕

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Gud så roligt med Ullared, perfekt ställe att käpa julklappar på! Dit hade man velat iår och köpt julklappar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
men va tråkigt att magen inte är bra :/
Så roligt med ullared 😃 😃 😃
www.mrskjellstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229