Header

Hej bloggen som ni kanske vet ska jag resa bort i morgon till Cypern. Jag kommer vara tvungen att gå upp kl 3.30. jaja det jag tänkte säga var att jag vet inte om jag kommer att blogga så mycket men i så fall gör jag det från ipaden eller iphonen. För jag har inte med någon dator. Så det kanske inte blir så bra bilder men pappa ska försöka hitta en typ av sladd så att man kan överföra bilder från kameran till ipaden. Men annars kommer det komma upp bilder efter som jag har tagit med kameran.

Förlåt för att jag inte har bloggat på typ 3 dagar men det har varit så mycket med att packa och göra läxor innan. Så jag slipper göra dom på semestern.

Ha det bra! Mvh CajsaMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt påsk ägg 


påsk torta Min mosters HundÅsne familjen  som vi träffade när vi gick förbi en bondgård på promenaden!


påfågeln 
Likes

Comments

Idag hade jag på mig en jeans jacka från Primark , en stickad tröja från Hollister, tajta jeans från Lindex med dragkedjor vid vristerna, och ett par klackskor från din sko.

Ha det bra! Mvh Cajsa
Fotograf: Mikaela Nattstad.se/makemecute

Likes

Comments

  • Hej bloggen idag var jag med bästa finaste Mikan. Vi hade jätte roligt och lagade lax och pasta helt själva känner mig så stolt. Den blev faktiskt väldigt god. Jag ska vara med Mikaela i morgon också.  Sedan drack vi te och tittade på The vampire diaries. 

Föresten gå in och titta Mikans blog Nattstad.se/makemecute

Ha det bra! Mvh Cajsa Likes

Comments

Idag skulle killarna vara tjejer och tjejerna vara killar och jag skrattade ihjäl mig 😄😝😄😄

Likes

Comments