Min nya hobby har blivit böcker :D dident see that coming..men så är det :P Ha tilåme läst dem också.. måst bara minnas att lämn in dem i tid.

Idag ha emmi vari hit så fixa vi klart lite skolgrejs, å kaffesnack som vanlit blev he ju. Nu ska ja läsa lite mera sen hämt kidsen å funder ut nånting att gör me dom ikväll. Blir vel inga träning ida nu då..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haloj, igår var det en hem skola jobba dag. Gjord klart massa tråkiga uppgifter, altså trååkigaste hittils. Gjord en online tent som var ganska svår, men klara den som tur. Mittialt var klockan jätte mycket så måste byta om snabbt och stick iväg och hämta kidsen och fara till stan på träning. Had faktist klåtta ihop en protein smoothie där på förmiddan som smaka helt okej som jag svept imej före jag stack iväg :)


Likes

Comments

Skol start 

​Denhär veckan har vi äntligen återgått till rutiner..eller jaa vi har ju typ inga skola men ganska många uppgifter att göra då istället. Märktes bra på Maximilian att vi hade varit hemma länge nu då vi sku till dagmamman tilbaks. Alting var ganska jobbigt för honom..Mycket gråt på morgonen och sådär. Men varje dag har det gått bättre som tur. En sak var att han värka ganska hungrig på morgonen så han får en smörgås att äta i bilen när vi åker så då är det bättre :) 


Japp efterso det ät nytt år innebär det ju nya vanor och förändringar till det bättre :P Har börjat lite sakta men säkert att bli lite mera rawki och sådär hälsosam :D  Här har jag gjort en grön smoothie, blev för mycket spenat men annars helt ok....beövs lite finjusteringar i receptet ennu kan jag väl erkänna :D 


Likes

Comments

Jul låv 

Vi har ju haft jul låv nu från skolan och dagis. Kidsen och jag var ju sjuka nöstan hela veckan vid jul och en stund efteråt ennu.. Men sista veckan var vi alla friska så då var vi ute med pulka. Molly blev lite trött så hon somna.. Mille tyckt jag sku springa hela tiden men jag har ju kanske int värdens bästa kondition så han tyckt det gick lite trögt men..


Likes

Comments

Hejsan mina vänner! Ett nytt år har kommit återigen och äntligen kan vi lämna julen och alt gammalt bakom oss.

Nya året firades vid Moonys, raketer vid stranden och typ semsta krogrundan everr! :P

Lite krapol had man ju nästa dag men inte sådäröverdrivet att man är halvdöd i 4-5 dagar efteråt så det var ju tåppen.


Likes

Comments