Hejsan!

Denna veckan har vart helt kaos kan man säga, nu skiter jag i om ni börjar sprida massa saker men kan inte hålla detta inom mig längre.

Förra året i februari så våldtog mitt ex mig i skolan och jag visste inte va jag skulle göra förens jag berättade för en kompis om vad som har hänt, och då sa hon att jag skulle polisanmäla honom och det gjorde jag och så gick jag och min kompis till polisen och hade förhör, och de höll på ett tag sen så la dom ner det och de tycker jag är fel att dom gör. Men han fick inte bo kvar i Sverige iaf å det är bra, för ingen vill ha honom här! 

sen va de lungt och så fick en lägenhet och allt, gick i skolan ändå och sen så hände det nått igen, jag var på rättegång den 29 maj mot en kille som hotade mig och massa mer, å han blånekade allt i rätten vilket är väldigt fult att göra. Men han åkte dit och nu väntar jag på mitt skadestånd som jag ska få. sen så flyttade jag hem och nu har jag bott hemma i nån månad. men dom senaste månaderna har vart KAOS! jag förlorade två vänner och en av dom anmälde mig till soc för att jag aldrig va hemma med min dotter de kan jag säga att jag inte va men jag har en mamma som hjälper mig med min dotter, för jag klarar inte att vara hemma hela tiden och då fick jag en anmälan och jag frågade henne varför hon gjorde de och då sa hon att hon kände för det och de är inget man känner för bara sådär! För det är nått man tänker igenom innan man gör nått som en annan människa kan råka illa ut. Och hon var helt inställd på att jag skulle förlora mitt barn, men det kommer inte att hända för har vart på möte med soc och dom kommer inte göra nått för dom anser att hon har det bra som hon har det. Och sen så tror hon att hon kan säga vem man ska umgås med och inte, och lixom hon bestämmer vem andra ska umgås med oxå och de kan hon inte om man inte håller på med dåliga saker och så men det gör jag inte. 

skriver lite mer sen för nu vet ni typ allt om mitt liv.. puss 😘  


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, Nu är de såhär att det har hänt massa skit i skolan och sånt som gör att  jag inte vill vara i skolan men varje morron när jag vaknar så säger jag till mig själv att jag måste gå i skolan och att jag har underbara kompisar som kan hjälpa mig  om de skulle vara/hända något. Den 1 Maj så flyttar jag hem ifrån och flyttar ifrån allt här och skaffar mig nya vänner men jag kommer sakna dom jag har här, men jag kommer komma och hälsa på mina kompisar ofta för jag kommer att gå kvar i skolan till sommar lovet, och sen byta skola! I torsdag så fick jag ledigt av rektorn efter allt som har hänt, kommer inte skriva ut vad som har hänt så ni vet, för jag vill inte att folk ska börja snacka skit å så om mig att jag gjorde fel och att de är mitt fel och inte hans/hennes fel för de personen har gjort mot mig. Ni kan fråga hur mycke ni vill och undra hur mycke ni vill om den saken. Jag har bara sakt det till mina närmaste vänner och ingen mer behöver veta just nu! Jag vet inte riktigt va jag ska skriva... 
Kommer skriva mer om jag kommer på något köss så länge! :* <3

 

Likes

Comments