Header

Hellu! Inte vart den bästa på att uppdatera nu dom senaste dagarna! Men jag har haft fullt ut från morgon till sent på kvällen. Den stora nyheten är att jag äntligen ska flytta ifrån min fosterfamilj! Det ska ärligt talat bli super skönt! Så många år jag har väntat och nu är det äntligen på tiden att det händer någonting! Åh så glaaad, obeskrivligt glad! Något att se fram emot! Ciao!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj halloj! Idag blev jag och min kära pojkvän väckt av min mamma via telefon! Och klockan var liksom runt tolv och jag och Robin vaknar aaalltid runt typ två eller tre på helgerna.. Men men, såklart jag vill träffa min mor, hon bor ju ändå borta vid Göteborg så det är ca två timmar avstånd från oss två med bil.  Men ja mami kom och hälsa på, så vi drog till stan och tog en fika och bara umgicks ett tag med varandra självklart så var ju Robin och min mammas sambo med. Blev hur j*vla sur idag, hade virus i min dator så mitt beroende spel Sims 4 raderades.. Och nu krånglar allt så går inte att få igång skiten igen. Men men.. Nu ska jag tröst äta lite cheesehearts och redbull! Hadeee!

Likes

Comments

Hallå! Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade något här om man inte räknar med bilderna jag la ut för några timmar sen. Men haft fullt upp denna veckan med skola, och jag går så långa dagar så när jag väl har kommit hem så slocknar jag direkt, och det ska bli sååå himla skönt med helg nu! I veckan fick jag min mobil lagad, äntligeeen säger jag bara! Jag skar mig 24/7 på mobilen när jag tog på displayen, så det är hur skönt som helst nu när den är hel igen. Nu ligger jag i sängen och ska försöka somna till Family Guy, som alltid Gnight!

Likes

Comments

​Idag har väl inte direkt vart en höjdardag för mig. För det första så sov jag typ bort halva dagen, för det andra så har jag haft en sån sjuuuk mensvärk hela tiden. Så jag blev hur glad som helst när Robin kom hem från Ica med lite gott till mig och han. Inatt sov jag verkligen hur bra som helst, inte gjort det på ett par veckor nu faktiskt, kanske beror på öronpropparna jag köpte till mig så att jag slipper vakna av Robins snarkande på nätterna. Men nu gör jag inte så mycket ligger i sängen och kikar lite på The walking dead. Efter avsnittet så ska jag försöka sova. Så allt för mig idag cya! 💤

Likes

Comments

Någon lite sminkning som jag faktiskt vanligtvis brukar använda på dagarna. Dock kanske jag väljer bort att inte ha på mig så extremt långa fransar, shit the same. Men iallafall, jag och min fina pojkvän Robin är fortfarande kvar i Alingsås och vi ska snart be ge oss hemåt mot lilla Skara igen. Blir att bara kolla film och ta en promenad senare ikväll/natt. Men det var hur kul som helst igår faktiskt måste jag säga, fick träffa alla Robins släktingar på hans pappas sida, och alla hade hur trevligt som helst igår! Längtar faktiskt lite redan att komma ner hit igen om 4 veckor.  jag uppdaterar förhoppningsvis mer ikväll. Cya! 😚

Likes

Comments

Hallåjsan! Efter skolan idag hoppade jag och Robin på tåget till Alingsås! Hans far fyllde 65 år för några dagar sedan och vi kom hit för att fira lite med fest. Så nu ska vi stanna här över natten och åka tillbaka imorgon över dagen! Så imorgon kommer lite smink inspiration av mig som jag hoppas att ni kommer att gilla, sen lite senare kanske det kommer en video på när jag sminkar mig, men inget jag kan LOVA direkt nu, men vi får vänta och se! Godnatt så hörs vi imorgon! Cya!

Likes

Comments

Hallo allihopa! Mitt namn är Carro och ja tänkte berätta lite kort vad bloggen kommer att handla om. Jag läser till makeup artist och tänkte dela med mig av det till er som klickar in här på min "inte så jätte bra blogg" för tillfället. Men jag lovar att uppdatera väldigt ofta. Just nu sitter jag på bussen in till skolan så detta blir ett sjukt ointressant inlägg, men det får bli bättre senare! Cya!

Likes

Comments