Podkast & serier

Avkobling med en podkast på øret på vei til trening. Tente lys, en kopp te og en god serie under teppet etter en lang dag. Høsten er her og de små gledene i hverdagen er det viktig å ta vare på. Derfor vil vi dele noen podkast-og seriefavoritter med deg.

@sincerelyjules

Mandagsvibe med Hannalicous og Lojsan. Denne podkasten sprer alltid latter og godt humør. De svenske damene prater om temaer som dukker opp i hverdagslivet, som dating, sosiale medier, livet som mamma, ambisjoner og relasjoner. Vii blir godt kjent med damenes liv som influensere i Stockholm.

I dybden med Lene Orvik. Lene har jobbet med sosiale medier i veldig mange år men ikke følt at hennes ekte personlighet kommer frem, og valgte dermed å starte en podkast. I de første 10 episodene forteller hun sin egen historie og vi får lære å kjenne Lene.. I sesong 2 følger vi henne når hun tar opp ulike tema, diskuterer og intervjuer andre mennesker.

Monday Mantra med Josefin Dahlberg. Denne podkasten er perfekt å lytte til når du har 20 minutter ekstra og ønsker et lite pepp eller å få en tankevekker. Josefin innleder hver uke med et nytt mantra for å få oss til å kjenne oss bedre og gjøre små tiltaket som gjør hverdagen litt lettere og vi elsker oss selv mer.


Emily i Paris på Netflix. En ny serie som er lagd av skaperne bak Sex and The City og Younger. Vi har også hørt rykter om at den er inspirert av Gossip Girl. Dette må jo bare bli bra, og vi gleder oss til seriekvelder med denne.

Partisan. Denne serien finner du på ViaPlay. De første to episodene går litt sakte men spenningen bygges opp og miniserien er en favoritt. Perfekt å se over en helg.

Unorthodox på Netflix. Også en miniserie over 4 episoder der vi får følge 19 år gamle Esther som flykter fra et samfunn og sin ektemann i New York, for å bygge sitt eget liv i Berlin. I serien får vi et innblikk i hvordan det er å leve i et ultraorthodox samfunn.

Liker

Kommentarer