2020

2020 - et år vi vil se tilbake på med sterkt minne. En vår som har skilt seg ut fra alle andre, og samfunnsmessig er den verste mange av oss som lever i dag har opplevd.

Jeg begynte dette året med å skrive nyttårsforsetter. Jeg elsker å skrive nyttårsforsetter som omhandler karriere, helse, økonomi, reisemål eller andre opplevelser. Nyttårsforsetter som skal gjøre mitt liv enda litt bedre. I mars ble disse forsettene byttet ut med målet om å komme seg gjennom en dag av ganger - økonomisk og psykisk, og får de smittede også fysisk. I dag ser jeg hvilket privileger det er å kunne sette seg nyttårsforsetter som fokuserer på å gjøre sitt eget gode liv enda bedre.

Hverdagen begynte å sakte men sikkert bevege seg mot det normale, samtidig som en grusom video florerte på nette. En video hvor George Floyd blir holdt nede og drept av en politimann. Verden har fått nok. Flere historier kommer frem, videoer og bilder spres. I dag ser jeg hvilket stort privileger det er å være født lys i huden.

Det skulle vært gjort endringer i samfunnet for en lang tid tilbake. I dag har vi kanaler som kobler oss sammen på en annen måte enn tidligere. Styrken med sosiale medier er hvordan vi kan dele, påvirke og lære hverandre. Selv om du er vokst opp med eller omgitt av mennesker med grusomme verdier, kan du fortsatt lytte og lære fra mennesker over hele verden.

Vi tror på endring, og vi tror enda mer på den yngre generasjonen.

#blacklivesmatter

ByViola

Liker

Kommentarer