we had some Chinese guests...

Koulusta kotiin tullessani ulko-ovellamme vastaan leijaili ihana mustikkapiirakan tuoksu, sekä eteisessä odotti takeista ja kengistä koostuva vuori. Meillä oli kahdeksan 14-vuotiasta, heidän opettajansa ja neljä vuotta suomea opiskellut tulkki ruokapöydän äärellä syömässä mustikkapiirakkaa ja juomassa teetä.

Meille tullut ryhmä oli todella mukava. Kaikki olivat superkohteliaita ja ystävällisiä hieman heikosta englannin kielestä huolimatta. Suomeen he olivat tulleet yhdeksän päivän matkalle ja he ovat tykänneet maastamme todella paljon. Etenkin lumi on ollut todella mahtavaa⛄

Mustikkapiirakka oli heidän mielestään todella hyvää ja äiti oli myös mahdollistanut heille piirakan valmistamisen itse ostamalla tarvikkeita toiseen piirakkaan, valmiiksi tekemänsä lisäksi.

Heidän lähtiessään kaikki olivat kiitollisia, että pääsivät tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin näin läheltä. Lopuksi sain eräältä pojalta kiinalaisen silkkisen kirjanmerkin, joka oli todella kaunis ja ihana muisto ihanilta ihmisiltä.

Erittäin mukava ja erilainen iltapäivä! Pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin ja jälleen ajatukset vaihtovuodestani vain vahvistuivat. Saisinpa jo varmuuden maastani ja tietoa host-perheestäni...


With love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit