Niagara Falls

Moikka! Viime viikonloppuna pääsin vetämään bucket listalta yhden haaveen yli viivan, sillä kävimme Niagara putouksilla. Putoukset olivat todella suuret ja kovaääniset, mutta niin kauniit! Ilma oli todella kosteaa ja tuntui kun olisi satanut vettä, koska putoukset laskeutuvat niin suurella voimalla, että ilmassa olevan sumun määrä oli uskomaton.

Putoukset ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Aluksi oli jotenkin tosi epätodellinen olo, sillä on koko elämän tiennyt mitkä ovat Niagaran ikoniset suuret putokset, mutta jos kelataan vuosikin taaksepäin niin en olisi uskonut, että siinä ne nyt ovat edessäni. Mahtava kokemus!

Alueella on todella paljon muutakin tekemistä ja aktiviteetteja, joten koko päivän saa helposti käytettyä siellä. Ravintoloita ja hotelleja on paljon, mutta myös erilaisia museoita ja "tapahtuma" -paikkoja kuten ilmassa kulkeva karting rata, erilaisia kummitustaloja ja huvipuistolaitteita, vesipuistoja, sekä casinoita.

Kävimme myös perhostalossa, jossa lenteli tuhansia perhosia joukossamme. Talo oli kaunis ja perhoset olivat upeita ja niitä oli todella paljon. Todella mielenkiintoinen paikka.

Ensi viikolla alkaa jo marraskuu vau!😳


HUGS,

Tykkää-merkinnät

Kommentit