next xmas scares me

Jep, olemme viettäneet jouluaaton aina perheen kanssa kotona ja joulu on ollut se aika mitä vuodesta eniten odottaa. Osaan nyt jo sanoa, että jos ei koti-ikävä iske aiemmin, niin ainakin ensi jouluna sitten viimeistään. Joulu perheen kanssa on yksi niistä asioista, mitä en mukaani luonnollisestikaan pysty ottamaan. Toisaalta olen etuoikeutettu saamaan kokemuksen joulun viettämisestä vieraassa perheessä kaukana kotoa. Äiti kuitenkin lupasi, että tarvittaessa voimme viettää joulua vaikka heinäkuussa palatessani 😜

Tänä vuonna vietimme joulun kotona perheen kesken, kuten yleensäkin. Aamulla herätessäni äiti oli leiponut tuoretta leipää ja tehnyt kaakaota <3 Rauhallisen aamun jälkeen lähdimme mummulle joulupuurolle jonka jälkeen kävimme isin ja pikkusiskon kanssa joulukirkossa, sekä viemässä kynttilän papan haudalle❤. Kun palasimme kirkosta takaisin mummu & setäni lähtivät kyydissämme meille ja iskä haki myös toisen mummini meille illaksi.

Illalla me söimme todella hyvin ja äiti oli jälleen onnistunut erittäin hyvin kaikissa ruokalajeissa (meidän kaikkien pienellä avustuksella tottakai😂). Joulupöytämme sisältää paljon kaloja, cavi-artia, muikunmätiä, sieniä eri muodoissa, leikkeleitä sekä juustoja yms. Lämpimällä ruualla oli perinteisiä jouluruokia kuten laatikoita, rosollia ja kinkkua.

Ruuan jälkeen hetken vain olimme, nautimme lämpimästä tunnelmasta ja juttelimme. Myöhemmin jaoimme paketit perheen kesken ja avasimme ne kukin vuorotellen. Joulu oli jälleen ihana ja mikä olisikaan ollut parempi tapa päättää pyhät kun perinteinen monopoly-ottelu (jonka hävisin jälleen kerran, ylläri💁).

Ja mitä tulee ensi vuoteen, vaihtopaperit on saatu kaikki nippuun, postitettu ja ne ovat matkalla maailman toiselle puolen. Jännittää, mutta niin siistiä. Koko elämäni tiivistettynä järkyttävän painavaan paperikasaan, joka paksuutensa vuoksi tarvitsi 2 postimerkkiä on pian etsimässä minulle perheitä.


Onnellista uutta vuotta 2019 kaikille!

With love,

 #my2019 #christmas #nextyear 

Tykkää-merkinnät

Kommentit