Mitä mulle tällä hetkellä kuuluu?

Moikka! Pahoittelut, että ei ole nyt vähään aikaan kuulunut mitään, mutta on tapahtunut niin paljon kaikkea. Vaihdoin perhettä josta vaihdoin sitten reilun viikon jälkeen pois, ja nyt asun sitten taas uudessa "kolmannessa" perheessä seuraavat pari kuukautta ennen viimeistä muuttoa.

Marraskuu on siis nyt takana ja ollaan jo yli joulukuun puolen välin. Tosiaan nyt viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut tosi paljon kaikkea. Uskomatonta, että ollaan jo menossa joulukuuta näin pitkällä, joka mun kohdalla tarkoittaa sitä, että vaihtovuotta on jäljellä pari viikkoa reilu 5 kuukautta, vau. Tuntuu epätodelliselta, että kahden viikon jälkeen ollaan jo vaihdon puolessa välissä.

Marraskuu tuntui niin pitkältä, mutta nyt kun se on ohi niin ajattelee, että menipä nopeasti. Loppujen lopuksi aika on lentänyt täällä, vaikka välillä se tuntuu niin pitkältä, kun odottaa tiettyjä asioita. Perheen ja poikaystävän näkemisen ajattelu tuntuu todella pitkältä, mutta kun ajattelen, mitä ajattelin elokuussa saavuttuani tänne niin siihen nähden aika on lentänyt. Muistan kun elokuussa vielä joulukuu tuntui niin kaukaiselta ajatukselta, eikä osannut edes oikeastaan kuvitella millaista se tulisi olemaan täällä, taikka miten ajan elokuun ja joulukuun välillä saisi kulumaan, mutta niin se vain jotenkin hävisi.

Marraskuun aikana ehti tapahtua vaikka ja mitä. Kävin Ikeassa Torontossa, meillä oli Rotary viikonloppu, pakkasin, muutin, tein piparkakkutalon, sushia, pizzaa, söin lounaan ilmavoimien kanssa, tehtiin lumitöitä, kokeilin kirveenheittoa, aloitettiin joulukoristelut, ja lentopallo kausi alkoi. Tosi paljon ohjelmaa siis ollut.

En osaa sanoa johtuuko siitä että nyt on tapahtunut epämiellyttäviä asioita vai tästä joulunajasta kun kaikki ovat muutenkin perheidensä kanssa vai mistä, mutta koti-ikävä on ollut tosi kova nyt viimeiset pari viikkoa. Vaikka koko ajan tapahtuu kaikkea niin silti saattaa iskeä sellainen tyhjä olo melkein missä vain. Sellainen haikeus täyttää kehon ja alkaa vain ajatella millaista olisi nyt olla kotona rakkaiden ihmisten kanssa. Ja vaikka jotenkin tiedostaa sen olon niin sitä ei pysty estämään vaikka se tuntuu tosi pahalta. Välillä se itku saattaa tulla periaattessa ihan missä vain niin oudolta kuin se kuulostaakin. Onneksi kaikki kuitenkin on nyt loppujen lopuksi hyvin ja ollaan niin lähellä joulua. Seuraava viikko koostuukin ruoasta, ystävistä ja ihanista joulukoristeista!

Tuntuu ihan hassulta että vuosi 2019 on jo kohta ohi. Ihanaa joulunaikaa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit