APPLEFEST & VIIKON KUULUMISIA

Moikka! Syyskuu takana eli 1.5kk vaihtovuodesta jo vietetty maailmalla. Samalla se tarkoittaa sitä että 59 päivää aikaa host perheen vaihtoon ja joulukuun alkuun! Vihdoin alkaa täälläkin olemaan syksyisemmän näköistä kun lokakuu alkoi.

Viime viikonloppuna oltiin tosiaan vaihtariporukalla Brightonissa ja meillä oli tosi kivaa! Mentiin jo perjantai päivällä, koska PA -päivän takia ei ollut koulua, käytiin luonnonpuistossa, jääkiekkopelissä ja paljuiltiin. Lauantaina kaupungissa järjestettiin Applefest ja se oli iso tapahtuma missä oli erilaisia aktiviteetteja. Sää oli vähän epävakaa, mutta muuten meillä oli tosi kivaa. Iltapäivällä pelattiin biljardia ja mentiin poimimaan omenoita ja vadelmia suurelle farmille. Onneksi näkee kaikkia tyttöjä taas tämän kuun lopussa kun meillä on iso Rotary konferenssi Muskokassa.

Tällä viikolla käytiin koulun kanssa paikallisella joella pyydystämässä ötököitä ja tutkimassa niitä. Tiistaina tulinkin sitten flunssaan joten eilinen ja tämä päivä jäi koulusta väliin. Nyt kuitenkin jo paljon parempi olo ja huomenna Fridan olisi tarkoitus tulla meille yöksi ja lauantai aamuna lähdemme vaeltamaan.


HUGS,

#bestofnouw #exchangestudentlife

Tykkää-merkinnät

Kommentit