Alle puolet jäljellä

Heippa! Nyt ollaan jo yli puolessa välissä vaihtovuotta niin hassulta kun se kuulostaakin. Välillä tuntuu, että aika on mennyt hirvittävää vauhtia, kun miettii mitä on jäljellä, mutta jonain päivinä yksikin päivä tuntuu melko pitkältä. Ollaan onneksi muiden vaihtareiden kanssa yritetty puuhata aina jotain noiden "tylsimpien" päivien aikana. Viimeisten viikkojen aikana onkin ollut ohjelmassa useampi yökylä ja laskettelua, muutama salsa-kurssi sekä erilaisia rotary tapahtumia, sekä paljon lentopalloa.

Helmikuun puoliväli on jo ensi viikolla ja tuntuu ihan hassulta, että joulukin oli jo niin kauan sitten. Jouluaaton vietin ensimmäisen perheeni luona ja meillä oli mukavaa. Joulupäivänä menimme tallille, jossa meillä meni useampi tunti siivotessa hevosten karsinoita, jonka jälkeen menimme valmistautumaan joulupäivän illalliseen.

Nyt on viimeisen kuukauden aikana tapahtunut vaikka mitä. Takana on yksi autokolari ja samalla tuli testattua kanadalainen ambulanssi ja sairaala. Kokemuksena ei ollut kovin kiva ja koti-ikävä on ollut aika kova sen jälkeen. Onneksi kuitenkin selvittiin ilman suurempia fyysisiä vammoja ja tosiaan henkinen kolaus oli varmasti suurempi.

Tällä hetkellä on ihan hyvä fiilis kun edessä on kaikkia kivoja juttuja. NHL-pelejä, laskettelu-retki USA:n puolelle, muutto ekaan host perheeseen takaisin ja perheen ja poikaystävän saapuminen tänne pian. Pelkkiä kivoja juttuja siis pitäisi nyt ainakin suunnitelmien mukaan tapahtua, ja ne ovatkin syy joka minut varmasti sai tänne vielä jäämään onnettomuuden jälkeen vaikka koti-ikävä onkin ollut kova. Luulen, että helmikuu menee todella nopeasti, koska ohjelmaa on niin paljon.

Kevättä kohti mennään ja päivät alkavat pidentyä!


WITH LOVE,

Tykkää-merkinnät

Kommentit