Jul

Hei og god tirsdag fine dere!

Julen nærmer seg og på søndag er det allerede første søndag i advent. Tenk det, den fineste måneden har vi i vente og jeg kan ikke annet enn å glede meg. Jeg har allerede begynt å pynte litt til jul og tenkte å gi dere et lite tips på hvordan dere kan lage deres eget lille juletre. Jeg har lenge vert på jakt etter et lite kunstig juletre som jeg kan ha på bordet, men har ikke funnet noen jeg syns har vært fine. Jeg liker best når de ser naturlige ut og de jeg har funnet har enten vært for store eller for små og sett veldig kunstige ut.

Det du trenger er en kurv, grankvister, en vase og noe til bygge opp kvistene med oppi vasen.

Først setter du vasen i midten av kurven.
Bøy kvistene slik at du får to forskjellige lengder

Så setter du de lengste kvistene ytterst rundt vasen.

Videre setter du kvister oppi vasen slik at de står stødig og til slutt en kvist i midten som står litt høyere enn de andre. Dander kvistene slik du ønsker og nyt ditt nye lille juletre.

Jeg synes det ble så koselig og julestemningen kommer mer og mer for hver dag som går nå frem mot desember.

Ønsker dere en fin dag videre.

- T

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Kjøkken

God tirsdag.

Jeg er innom for å ønske dere en fin dag. Uken er godt i gang og jeg håper dere har hatt en fin start på den. Jeg har så smått begynt å ta frem litt jul i heimen. Så glad som jeg er i jul, klarer jeg jo ikke å la være. Det er ikke mye jeg har tatt frem, men litt og det må jo være lov.

Julegavene har jeg ikke begynt på enda, selv om jeg skulle ønske at jeg var ferdig med de. Jeg har bestemt meg for at jeg skal bli ferdig med alle gavene før desember, slik at jeg kan bruke desember på baking, pynting og bare kose meg. Dette har jeg altså prøvd på de to siste årene uten hell. Jeg stresser rundt i siste liten for å bli ferdig med alle gavene og har faktisk pakket noen av gavene inn minutter før de skal pakkes opp. Uff, det er nesten flaut å si. Snakk om å jobbe best under press, hihi.. Flere som er som meg?


Se på denne nydelige fjølen da dere. Den tar seg så godt ut på kjøkkenbenken og er passe stor til det man måtte ønske.

Her ble det litt "julesnikksnakk" fra meg og jeg ønsker dere alle en fin dag videre.

Vi sees senere!

-T

Likes

Comments

Hei og god torsdag.

Har dere hatt en fin dag? Her går dagene i ett og snart er det helg igjen. Tiden går altså så fort og nå som det er mørkere kvelder flyr dagene avsted. November er hjertelig velkommen og nå nærmer julen seg med stormskritt. Åh, for en fin tid vi har i møte. Det å gå rundt i butikker nå å se at de fyller opp med julevarer er så koselig. Jeg gleder meg så til å pynte til jul her hjemme, vi skal nemlig ha juletre i år. Det er noe vi ikke har hatt før på grunn av plassmangel. MEN i år blir det juletre og gjett om jeg gleder meg til det. Jeg har ikke helt bestemt meg for om vi ska gå for et ekte tre eller et som er kunstig, det er jo så mange fine å velge mellom. Nedtellingen til julepyntingen har i hvertfall begynt.

Vel, over til noe annet..
Kjøkkenet vårt er ikke helt ferdig enda. Vi mangler både lister under skapene og sokkel under oppvaskmaskinen. Likevel tenkte jeg å vise dere hvordan det har blitt så langt. Jeg er så utrolig fornøyd og jeg elsker kjøkkenet vårt. Jeg er så glad for at vi droppet overskap på den innerste veggen og valgte fliser til taket i stedet. Det fikk kjøkkenet til å virke mye større og jeg syns vi har klart å beholde den gode romfølelsen.

Ellers må jeg bare beklage den dårlige bildekvaliteten. Jeg har klart å rote bort laderen til kameraet mitt, så da får mobilbilder duge inn til videre.

Ønsker dere alle en fin kveld videre!

-T

Likes

Comments

Soverom

God lørdag da dere.
Endelig er det helg og i dag skal jeg nyte fridagen og kose meg med skal vi danse senere i kveld. Jeg synes det er så koselig å se på, de er jo såå flinke alle mann. Ingen lørdag uten..hihi

Vel, over til noe annet. I dag tenkte jeg å vise dere soverommet vårt. Det har vi ikke gjort noen ting med enda, men etter å ha sett Halvor Bakke på god morgen Norge i går, fikk jeg masse inspirasjon til soverommet. Han er jo bare råflink og er en stor inspirasjon. Boken hans "eventyrlige detaljer" klikket jeg meg hjem i går og jeg gleder meg til å lese den. Tipset hans om at mørke behagelige farger på soverommet, da gjerne blått, gir en bedre søvnkvaliteter er jeg ikke i tvil om.
Kanskje jeg kommer til å male soverommet mørkt jeg også etterhvert? hmm, det skal jeg jammen vurdere altså.
Enn så lenge er jeg førnøyd med fargen vi har på soverommet. Selv om alt er beige, så er det en fin basefarge som er lett kombinere med andre farger. Blått har vært min yndlingsfarge så lenge jeg kan huske, og synes det er gøy å ha litt blått inn i interiøret også. De store hotellputene mine elsker jeg, de er så myke å gode og et syn for øyet. Følelsen av et nyluftet og rent soverom er det ikke mye som slår, og jeg kan ikke annet enn å glede meg til å sove her i natt.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld videre.
Vi sees!

-T

Likes

Comments

Stue, Oppussing

Hei og god onsdag.

Her har vi strålende vær i dag, endelig litt godvær som kan nytes. Utrolig hva litt sol kan gjøre med humøret altså. Jeg føler det har regnet i det uendelige her, så nå var det godt med litt sol. Det er da høsten er finest synes jeg.

Nå tenkte jeg å vise dere noen før og etter bilder av stuen. Her har vi gjort ganske mye og etter at jeg malte de to veggene kunne vi ikke vert mer fornøyd. Stuen var gjennomgående lys med glassfibertapet på veggene. Tapeten og fargen var noe som ga meg en "sykehusfølelse", ingen god følelse for å si det sånn. Vi bestemte oss for at vi ønsket smartpanel på veggene i samme type som vi har i gangen og på begge soverommene for å få en helhet. Gulvet har vi også skiftet ut da det hadde sprekt opp og var umulig å pusse ned. Nye lister har også komt på plass. Peisovnen tok utrolig stor plass så den fjernet vi med en gang og plassen her ble mye mye større. Vi har ikke bestemt oss enda for hva vi skal ha eller om vi faktisk skal ha ovn her. Vi er ihvertfall veldig fornøyd med slik det har blitt her, og jeg nyter synet av vår nye stue hver eneste dag.

Slik så stuen ut før

Slik har det blitt

Ha en fin dag videre alle sammen.
Vi sees!

-T

Likes

Comments

Stue, Oppussing

Hei og deilig mandag da dere.
Her er uka godt i gang og i skrivende stund sitter jeg godt planta i sofaen med levende lys og serie på skjermen. Gud så koselig det er med mørkere kvelder og levende lys inne. Høsten er virkelig noe for seg selv.

I helgen gjorde jeg noe som jeg ikke angrer et sekund på at jeg gjorde. Jeg klarte nemlig ikke å vente lenger med å male de to veggene i stua mørkere. Jeg har vurdert det frem og tilbake, å grubla på dette siden før vi flyttet inn her. Jeg klarte ikke å slå meg helt til ro her når alt var så lyst og "sterilt". Det å få en kontrastvegg har så mye å si. Jeg syns det ble mer lunere her med de mørke veggene. Fargen jeg har malt med heter dempet sort og er den samme som jeg har i gangen. Fargen er lun og behagelig med et hint av grått i seg.
Ellers har vi fått opp lamper over spisebordet også i dag. Det var noe jeg virkelig savnet, å jeg syns det ble skikkelig koselig.

Tenkte at jeg skulle lage et før og etter innlegg av stua også. Kjøkkenet skal jeg selvfølgelig også vise når det blir helt ferdig, det har blitt såå fint, så her er det bare å følge med.

Ønsker dere en fin kveld videre♡

-T

Likes

Comments

Stue


God lørdag.

Endelig er det helg igjen. Dagene og ukene går virkelig fort. Vi er godt i gang med oktober allerede og det nærmer seg jul med stormskritt. Som jeg gleder meg til den tiden, julepynting, baking og julemusikk. Det er ikke noen tid på året som er bedre enn førjulstiden og alt som hører julen til. Jeg kunne godt ha pyntet nå jeg, men det får vel vente litt til. Først skal høsten nytes, eller ihvertfall de dagene vi har fint vær. Her i dalen har vi ikke vært bortskjemt med sol og fint vær for å si det sånn.

Jeg vurderer å male to av veggene i stua i samme farge som jeg har i gangen - dempet sort. Meningen var at jeg skulle male veggene på sidene av muren før vi flyttet inn, men så har jeg aldri klart å bestemme meg helt. Jeg synes det er så fint med en kontrastvegg og siden vi har kjøkken, spisestue og stuen gjennomgående hvit, så tror jeg det hadde blitt veldig fint å malt veggen bak TVen og den andre veggen som klokken henger på sort. Tips og råd tas imot med stor TAKK. 

Ønsker dere alle en god helg videre.
Vi skrives♡

-T

Likes

Comments

Gangen, Oppussing

God tirsdag!

Håper dere har hatt en fin dag.
Nå har vi endelig kommet oss inn i ny leilighet. Et nytt kapittel har startet og vi er klare for å skape nye minner sammen her. Enda er det fortsatt litt igjen å gjøre, men det kommer seg. Mye har blitt gjort, så det som står igjen er smådill som vi kan gjøre etterhvert. Nytt kjøkken har kommet på plass - gjett om jeg gleder meg til å vise dere det. Det har blitt såå fint. Det mangler fortsatt noen fronter og fliser der, men når det er på plass skal dere få se.
Tenkte jeg kunne vise dere hvordan gangen vår har blitt. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å male gangen mørk. Den var caffelatte fra før av, det var en farge som var på begge soverommene her også, så den ønsket jeg å gjøre noe med i gangen.

Slik var gangen før

Etter mye maling, nytt gulv og nye lister har det blitt slik - velkommen inn.

Ønsker dere en fin kveld videre!

-T

Likes

Comments

Oppussing, Kjøkken

Hei og god onsdag!

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Nå er det en stund siden sist. Her har det skjedd mye på relativt kort tid. Vi har nemlig kjøpt oss leilighet å gud så godt det er å endelig ha sitt eget. Leiligheten er gjennomgående lys og med sine 78m2 er den stor nok for oss to. Vi er i full gang med oppussingen allerede og det er så godt å se at ting blir slik som vi ønsker og at vi setter vårt preg på leiligheten. Gangen, kjøkken og stue er det vi skal pusse opp i første omgang. Nytt gulv skal på plass, smartpanel på veggene, maling og nytt kjøkken. Gangen er allerede ferdig malt og jeg gleder meg til å vise hvordan den har blitt, for den har altså gått fra å være kaffelatte til dempet sort.

Kjøkkenet som var i leiligheten var noe vi fort fant ut at vi ville bytte. Det var lite innbydende, hadde tydelig slitasje og noen av delen hang nesten ikke sammen. Etter mange runder med planlegging og tegnetimer falt valget på et Epoq kjøkken fra Elkjøp. Vi vurderte kjøkken fra både IKEA og strai, men vi var så heldige å fikk med oss en kampanje hos Elkjøp, så valget ble til slutt veldig enkelt.
Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av hvordan kjøkkenet så ut før og hvordan det skal bli.

Slik så kjøkkenet ut før:

Slik skal det bli:

Hvite fliser skal opp på veggene og dette blandebatteriet blir kronen på verket.

Kjøkkenet er bestilt og det kommer til oss i slutten av juni. Som jeg gleder meg, jeg kan nesten ikke vente. Jeg skal vise dere masse før og etter bilder fra leiligheten fremover, så her er det bare å følge med.

Ha en fin dag videre!

-T

Likes

Comments

Bad

Hei og god fredag alle sammen.

Endelig har den beste dagen i uka kommet og her lades det opp til helg. Håper dere har fått en bra start på dagen og helgen. I dag våknet jeg opp til overskyet vær, men jeg skal ikke klage, alt er bedre enn regn og snø akkurat nå.

I dag tenkte jeg å vise dere badet vårt. Badet er et av de rommene jeg liker best ved leiligheten. Her er det god plass og det er stort nok for oss to. Jeg skulle egentlig ønske at vi hadde et eget vaskerom, slik at vi hadde sluppet å hatt vaskemaskinen på badet. Den tar jo så mye plass, men det får vi bare leve med en stund til. Likevel synes jeg at badet har blitt koselig. Rotting er jeg litt i overkant glad i som dere sikkert ser og det meste her er fra riviera maison. Et merke jeg aldri får nok av og et av mine absolutt favorittmerker innen interiør.

Velkommen inn på badet...

Ønsker dere en super dag videre.

-T

Likes

Comments

God kveld!

Nå er det lenge siden jeg har publisert noe her inne på bloggen, uff.. Jeg må virkelig bli flinkere til det altså.
Her i hjemmet har det ikke skjedd det store siden sist. Alt er som det pleier og vel så det. Det er ingen hemmelighet at vi er på utkikk etter en ny plass å bo. Nå har vi bodd her i snart 3 år, og føler oss klare for noe nytt. Vi bor på en liten plass, så boligmarkede er ikke det store her i dalen. Men vi får bare smøre oss med tålmodighet litt lenger, så dukker det nok opp en plass for oss etterhvert.

I dag har været vert upåklagelig. Strålende sol, blå himmel og noen plussgrader kan man ikke klage på. Jeg får skikkelig vårfølelse og da synes jeg det er ekstra stas å pynte å style i heimen. Friske blomster fikk jeg handlet inn, og det er lite som slår det altså.


Ha en fin kveld videre alle sammen.


- T

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Titter innom for å ønske dere en god tirsdagskveld!
Håper dere har hatt en fin dag så langt og fått en god start på denne uken. Her i hjemmet gikk det i ett i går, jobb etterfulgt av en veldig tidlig vårvask..hihi..
I går snudde jeg nemlig opp ned på leiligheten her, for stuen, badet, gangen og kjøkkenet fikk seg en skikkelig vask. Jeg fikk virkelig ånden over meg, så her var det full rulle med høy musikk og alt av gulver, tak, lister og vinduer fikk seg en skikkelig vask. Det trengtes virkelig, kjedelig er det når det står på, men GUD så godt det er å være ferdig. Det gjenstår enda noen rom her og de skal også tas etter hvert.

Jeg fikk handlet inn nye og friske roser i en dusrosa farge og nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mer til vår og sommer altså. Det er ingenting som er finere enn å pynte med friske blomster. For meg er det alfa omega, hvis jeg ikke har blomster i hjemmet, ja da er det noe som virkelig mangler, det er jo så trist og kjedelig uten. Tenk at så lite kan gjøre en så stor forskjell, i hvert fall er det slik for meg, så her i hjemmet er friske blomster et must.

Ha en fin kveld videre alle sammen.

-T

Likes

Comments

God lørdag alle sammen.
Endelig er det helg og den skal nytes til det fulle. I dag har det gått i ett så langt, jeg har vært hos frisøren en tur, fikk kjøpt meg noen nye kjoler og senere i kveld reiser hele gjengen på jobb til Sandnes for å spise en bedre middag sammen. En aldri så liten sammenkomst/ forsinket julebord, det blir veldig hyggelig.

Vel, over til noe helt annet.
Er det noe jeg virkelig ser frem til og gleder meg til så er det vår, sommer og sol. Sommerferie, lyse og varme kvelder er etterlengtet. Finnes ikke noe som er bedre. Det var ikke lenge vi fikk beholde det fine vinterværet her, så nå kan det like greit bli sommer for min del, hihi.
Tålmodighet er noe jeg ikke har, så tiden kan liksom ikke gå fort nok. Etter at julen ble pakket bort (til min store fortvilelse), så er det liksom sommer som gjelder for meg. Jeg elsker jul og alt som hører julen til, men nå ser jeg virkelig fram til vår og sommer altså.
Jeg har allerede begynt å planlegge litt og er det noe jeg virkelig ønsker meg så er det skikkelige hagemøbler. Jeg elsker å bruke tiden ute på sommeren, det å kunne sitte ute i solen, grille og spise middager ute, er et must. Det er så mange fine hagemøbler å velge mellom, sofagrupper i forskjellige varianter samt utallige spisegrupper. Etter å ha googlet meg litt frem så fant jeg mine favoritter, se så fint!


Ellers har jeg bestilt hjem litt nytt til sommeren. Nye putetrekk med frynser og striper i maritim look og skjell potpouri fra mille moi. Det å kunne styre å stelle ute, pynte med masse friske blomster og kanskje nye hagemøbler, nye tekstiler, ja – jeg klarer nesten ikke å vente. Så nå er det bare å vente på at våren skal melde sin ankomst.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld videre.

- T

Likes

Comments

Jeg er innom for å ønske dere en fin dag. Håper dere nyter litt godvær slik som meg.
Her skinner solen fra skyfri himmel og ute er det virkelig winter wonderland altså. Vinteren har kommet for fullt her i dalen og jeg håper den blir værende en liten stund nå. Jeg gleder med veldig til vår og sommer, men når vinteren er så fin som i dag, så kan jeg godt vente litt til på at våren skal komme.
Helgen ble for det meste tilbrakt på heia med familien. Hyttetur, snøscooter, strålende sol, god mat og spill, er noe av det som beskriver min helg. Jeg håper dere også hadde en fin helg og har fått en godt start på denne uken.

Ellers vil jeg vise dere det fineste naturbrettet fra Mille Moi som jeg fikk hjem i dag. Jeg synes det passer til det meste, brettet er stort og er lett å dekorere på. Det er alltid gøy med litt nytt i heimen, og det er ikke så mye som skal til for å få en forandring.

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle dele noen bilder av stuen/spisestuen med dere. Siden vi bor i en liten leilighet så er ikke plass det vi har mest av. Vi har bodd her i over 2 år, og mye har forandret seg på interiørfronten. Møbler har blitt skiftet ut, tekstiler og annet interiør har blitt fornyet og stilen min har endret seg veldig de siste årene. Vi har ikke gjort noe i form av oppussing, i og med at vi bare leier her så har ikke det blitt prioritert, selv om det er mye jeg skulle forandret på.

Stuen her er vanskelig å møblere, den er åttekantet og plassering av møbler har vært en utfordring. Sofaen er plassert midt i rommet for at den skulle få plass foran TV-en. Skulle heller ønsket meg en TV-krok, men slik ble det ikke. Vi har møblert stuen så godt det har latt seg gjøre med tanke på plassen her, og jeg må si meg fornøyd med resultatet - enn så lenge.

De to første bildene viser hvordan det så ut her for over 2 år siden og resten av bildene viser hvordan vi har det i dag. (Beklager dårlig bildekvalitet på de to første bildene, tatt med mobilkamera)

Likes

Comments

Nytt år med nye muligheter. Kanskje det var et nytt år som skulle til for at jeg skulle tørre å ta steget ut i den store bloggverdenen? Jeg har lenge tenkt på å starte en blogg, men det har liksom aldri blitt noe av før nå. Jeg har troen på at 2017 blir et bra år.

Denne bloggen kommer for det meste til å handle om min store lidenskap for interiør, men også hverdagsliv og andre ting som interesserer meg. Jeg ønsker å inspirere å nå ut til andre med det jeg gjør, og for meg handler interiør om så mye mer enn bare fine ting å se på. Her på bloggen kommer jeg til å dele bilder av leiligheten samboeren min og jeg leier nå for tiden, men vi håper vi kan få kjøpt oss noe eget etter hvert og sammen skape drømmehjemmet vårt.

Håper du vil følge oss på veien og lar deg inspirere.

Likes

Comments