Jeg må le litt av meg selv. Av og til får jeg noen innfall, sånn som å bake brød, boller og rundstykker. Selvom jeg overhode ikke får det til. Brødene blir alltid Stein harde, rundstykkene også, og bollene blir stusslige. Jeg er på ingen måte flink til å lage mat eller bake..

Men her om dagen fikk jeg nok et innfall om å lage brød, det var egentlig fordi vi var tomme for brød og jeg orket ikke reise utover for å kjøpe. Det vi trengte hadde jeg jo, så brødbaking ble det. Til min forventing, ble jo brøde steinhardt og Tommy måtte handle brød. Men så vil jeg jo gjerne få det til, så den uka her har jeg jo vært helt sjef. Bakt, 4 brød, 35 rundstykker og 20 skoleboller. Til min store overraskelse, ble de vellykket og såå bra. Så nå er jeg jo helt i himmelen, og vil ikke gjøre annet enn å bake brød, boller og rundstykker!
Det skal sies at brødene som ble laget er loff, for at jeg skulle prøve det enkleste først. Og rundstykkene ble litt grovere, så neste prosjekt er litt grovere brød ⭐️

Noen som vil dele oppskrift med meg kanskje? 😬

Har selvfølgelig spammer både Snapchat & Instagram med ferdigheten jeg plutselig har blitt så rå i 😂

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag begynner minstegull i barnehagen, og jeg er virkelig spent. Det kommer garantert til å gå over all forventning, det er jeg sikker på - men kjenner uansett på spenningen altså. Må bare få sagt at jeg synes det er litt vedmodig, at den lille gutten min nå skal begynne i barnehage. Tiden går så altfor fort, at snart sitter jeg vel her med barnebarn (kanskje litt å ta i, men at tiden går fort - det gjør den. Skremmende fort)

I går brukte jeg kvelden å å merke klær, og saker han skal ha i barnehagen. Vi har ennå ikke mistet noe (bank i bordet), så enten er jeg sjukt flink til å merkeklær eller de flinke damene i barnehagen gode på ha system. Jeg stemmer for sist nevnt 😊

Lille rampen er klar for barnehagestart 💙

Likes

Comments

Jeg tenkte jeg skulle holde dere oppdatert med celleforandringene mine. Det begynte jo med lette celleforandringer & høyrisiko HPV virus, etter seks måneder var det gått over til alvorlige celleforandringer & samme HPV virus. Etter det måtte jeg da til gynekologen igjen for å ta en biopsi, for å se at det faktisk stemte. Da biopsien var tatt, og brevet med svar kom i posten - skulle jeg inn til konisering (altså fjerne en liten bit av livmorhalsen).
Timen kom, og jeg var klar for å bli ferdig med det. Men det skulle jeg altså ikke. Gynekologen som skulle operere meg hadde lest nøye igjennom henvisningen min (som i følge henne var 7 A4 ark), og at de ville jeg skulle ta en konisering fordi prøvene fra biopsi var vanskelig å vurdere!
Siden jeg er såpass ung(!!) ville hun ikke at jeg skulle ta operasjonen, med tanke på eventuelle bakdeler ved inngrepet. Men hun ville ta flere biopsier i narkose, så hun kunne ta fler enn hun normalt ville gjort. Om det da fortsatt viste alvorlig celleforandringer - måtte jeg ta en konisering!
Nok en gang fikk jeg brevet i posten om svar på prøvene. Denne gangen tenkte jeg at disse forandringene hadde gått tilbake og at jeg var ferdig med hele opplegget, men også denne gangen ble det ikke sånn. Prøvene var fortsatt vanskelig å vurdere!
Så nå sitter jeg her 1 måned senere, og skal ta ny celleprøve i Mai for å se hvordan ting i hønsehuset er!
Jeg er heldigvis ikke redd for at jeg har kreft lengre, slik jeg var ved første runde og heller ikke redd i utgangspunktet. Men jeg må ærlig innrømme at jeg går veldig mye rundt å lurer på hvorfor prøvene mine er vanskelig å vurdere, kanskje det er noe de overser? Eller kanskje det er noe jeg overser? Kanskje det faktisk er noe ille «gærnt» med meg? Heldigvis har jeg mange i familien som bryr seg & kjente som er sykepleiere som jeg kan gå til for råd 💕

Jammen er vi heldige som blir så godt tatt vare på av helsevesenet vårt. Husk å gjør som meg, #sjekkdeg 🌸

Likes

Comments

For et par uker siden gikk jeg litt amokk på appen Wish, så nå venter jeg jo spent på pakker i hytt og gevær. Og allerede i går fikk jeg min første vare, overraskende nok.

Jeg synes jo at det er mye fint der, men fra å være tidligere avhenge av eBay vet jeg jo at ting ikke alltid er slik de blir fremstilt. I hvertfall på steder som Wish & eBay. Men jeg må jammen si at jeg ble positivt overrasket denne gang. Tok nemlig en råsjans å bestilte en av disse populære kjolene. Og den var faktisk ikke så ille som jeg trodde. Bare se her;

Den er nok litt penere med filter, men den er ikke så verst uten heller ⭐️

Likes

Comments

På tide å vise dere kjøkkenet, det har jeg virkelig brukt lang tid på. Men uansett, her er det. Nå er det vel så og si ferdig. Det eneste jeg ønsker meg til kjøkkenet nå, er ny vifte og spottere under overskapene. Men det er ikke noe som blir prioritert, i hvert fall ikke på en stund.

Hva synes dere? ⭐️

Likes

Comments

På Søndag var jeg i Sarpsborg igjen å tok eksamen i klassisk vippe extensions. Da jeg reiste nedover var jeg helt sikker på at jeg ikke kom til å klare det, men tok det med godt mot å tenkte at «da får jeg i hvert fall en tilbake melding på hva jeg må gjøre bedre og øve mer på». Men da tiden var ute, og det var klart til å få tilbake melding på det jeg hadde gjort, så fikk jeg en skikkelig glad nyhet. Jeg bestod! Det er lenge siden jeg har vært så stolt og glad, det var virkelig gøy å klare det her altså :-)

<- Vippene jeg la på venninnen min, Tonje under den praktiske delen.
Og selvsagt diplomet mitt. ->

Likes

Comments

Jeg tenkte jeg skulle ta opp en viktig ting, som er viktig for oss alle - spesielt oss jenter. Nemlig det å sjekke seg!

I fjor fikk jeg en påminnelse i posten om å ta celleprøve, men siden jeg var gravid gjorde jeg ikke noe mer ut av det enn å kaste brevet. Månedene gikk, og svangerskapet endt. Flaks for meg var det veldig mye snakk om HPV-vaksina, som igjen minnet meg på; jeg ta celleprøve. Fikk fastlegen til å henvise meg videre til Gynokolog så jeg fikk tatt det!

Noen måneder senere hadde jeg time, gruet meg selvsagt som en gal. Men å ta celleprøve gjorde jeg, noe som gikk over all forventning. For å være ærlig, så trodde jeg jo at det kom til å være smerter ut av en annen verden og at mitt besøk hos gynekologen kom til å bli det siste jeg gjorde. Sånn var det altså ikke, det gikk helt smertefritt for seg, og jammen var det ikke gynekologen den siste personen jeg så den dagen!

Uansett, noen uker senere fikk jeg brev om at jeg måtte ta ny celleprøve om 6 måneder på grunn av celleforandring. Der og da ble jeg jo litt bekymret, med tanke på nær familie har hatt livmorhalskreft tidligere, men tiden gikk og celleforandringene mine ble glemt - i hvert fall for en periode.

For 4 uker siden var jeg hos gynekologen igjen for å ta ny celleprøve. Denne gangen viste det seg også å være celleforandring, og jeg ble litt mer engstelig en sist. Skal det ikke gå over da? Det verste i seg selv er ikke å ha celleforandringer, men brevet du får om denne informasjonen. Der fikk jeg beskjed om å lese på kreftregisteret.no om mer informasjon. Og bare der, så tenker jo jeg det verste!
Videre i brevet får jeg beskjed om at jeg må inn for en litt mer «avansert» celleprøve. Rettere sagt; biopsi, for å finne ut om dette er noe som må gjøres noe med eller om det kan gå sin gang med hyppigere kontroller.

Idag er dagen hvor jeg har vært inne å tatt biopsi. Hva som skjer videre, vet jeg ikke. For jeg må gå ennå noen uker før jeg får svar på hva som skal skje!
Men poenget mitt er: om jeg aldri hadde bedt om den første henvisningen, hadde ikke celleforandringene mine blitt oppdaget, før det kanskje kunne vært for seint. Og det er derfor det er så utrolig viktig at vi prioriterer denne timen, legger frykten for at noen skal se diamanten vår til side og sprer beina for alt det er verdt til en gynekolog.

Spre beina og #sjekkdeg. Det er så viktig!

Likes

Comments

Siden jeg glemte å legge ut siste Snapchat forrige uke, ble det noen ekstra på denne runden. Enjoy 💗

👻tillahesselberg

Likes

Comments

Det begynner jo å bli en stund siden vi skulle pusse opp kjøkkenet, og det har gått veldig treigt. Vi har tatt det litt etterhvert.

Med små barn & jobber, er det godt å slappe av på kvelden - noe som da har gjort at oppussingen kanskje ikke har blitt prioritert. Uansett, i går begynte Tommy på siste biten av kjøkkenet som jeg har ventet lengst på. Nemlig flisene over benken. Det blir sååå fint, og jeg gleder meg så forferdelig til å vise dere hvordan det blir 🌸

Vi har også byttet ut lampa, hengt opp litt knagger og fikset litt annet småtteri. Men nå vil jeg vente med å vise alt, så dere får se helheten og hvor fint det blir.

Slenger selvfølgelig med en liten smakebit

Likes

Comments

Første uke i store-barn-avd er over, og jammen har det ikke gått fint. Var veldig spent på hvordan det skulle bli å begynne i barnehagen igjen etter 6 uker ferie, i tillegg til at det var på ny avdeling. Men synes det har gått over all forventning så langt!

Må bare få sagt at jeg synes Theo har vokst veldig løpet av sommeren på veldig mange måter. Blitt veldig opptatt av å bli bedre i ting, lære nye ting, smake på nye smaker og prøver å være mye mer selvstendig. Er så morro å se alt han gjør og følge med på utviklingen hans. Han er blitt så stor og fin gutt 💙

Likes

Comments