Noen bilder jeg knipset av soverommet i den gamle leiligheten før jeg reiste til California. Herregud, jeg savner å ha god plass. Haha! Nå er alle klærne mine most på et lite heng i skapet og et stativ, og det jeg ikke har fått plass til er stuet i bokser i boden, under sengen og hjemme i Tønsberg. Savner å ha et stort klesskap (og et klesrom..) hvor alt kan henge fint og er lett synlig så jeg vet hva jeg har, og finner ting når jeg skal bruke det.

Men nok om sutring over plassmangel. Jeg har et spørsmål til dere, eller om noen av dere har tatt master i strategi og ledelse på NHH, eller økonomi og ledelse på BI? Jeg er så i tvil om hvilken master jeg skal velge til neste år etter jeg har tatt ferdig et år med økonomi for å komme inn, og jo mer jeg tenker på det, jo mindre klok blir jeg. Så jeg tenkte å høre med dere, om dere har noen gode eller dårlige erfaringer med disse masterne, og skolene?


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Da var jeg hjemme i Tønsberg igjen, etter en uke i vakre nord. I dag har jeg ikke gjort annet enn å late meg, sovet lenge og oppdatert meg litt på alle sosiale medier, og nyheter i nettbutikkene. Haha!. Tenkte å snøre på meg joggeskoene og ta en liten runde i skogen, og kanskje spille litt beach-volley senere. Har litt for mye energi i kroppen etter mange late timer på sofaen. Håper dere har en fin dag.


Likes

Comments


Det er så vakkert her, og enda finere nå som solen og varmen har tittet frem. Jeg har vært ute på en lang gåtur i dag for å utforske øya litt (selvom jeg har vært her hundre ganger før), og bare nytt solen på verandaen med en god bok mellom hendene. Tiden går så fort, og allerede på tirsdag reiser jeg tilbake til Tønsberg - uææ, vil ikke hjem enda. Jeg vil bare traske rundt i naturen, fortsette å gå uten sminke hver dag og bare nyte. Man slapper så av her oppe, og glemmer litt hverdagen hjemme - forpliktelser og alt som hører til.Ingenting slår nyplukkede jordbær, mums!


Likes

Comments


Tenkte jeg skulle vise dere noen av tingene jeg har lagt ut på Tise, og du kan gjerne følge meg @synnelivang. Jeg legger stadig ut nye ting når jeg rydder litt i klesskapet for å få plass nye skatter. 

Likes

Comments


Herregud så deilig det er å være oppe i nord, på en liten øy hvor du ser fjell og vann på alle kanter, og det eneste som forstyrrer stillheten er fugler som kvitrer, vinden som suser, og bølgene som slår forsiktig mot land. For meg er det definisjonen på rekreasjon. Alt jeg gjør er å lese bøker, gå fjellturer, spise god mat og være med familien. Det er skikkelig deilig, og fyller virkelig opp energilageret. Jeg er straks ferdig med min fjerde bok, på ja - fire dager.. Ble nesten litt lei meg når jeg fant ut at jeg ikke hadde tatt med meg nok bøker, for jeg har endelig funnet tilbake til leselysten. Det er lenge siden jeg leste en bok, har liksom ikke klart å slappe av med en bok når jeg leser så mye pensum ellers i hverdagen, så da blir det til at jeg ser på serier, eller trenger for å koble ut. Hvis du liker å lese anbefaler jeg "Gutten fra Ghettoen", herregud så fin, og trist. Den minner om "Boktyven", om du har lest den.

Men nå må jeg ta fatt i dagen, jeg skal komme meg ut på fjellet og etterpå blir det grilling med familien.


Likes

Comments


Jeg liker den lille leiligheten mer og mer, i hjerte av sentrum. Savner utsikten i den gamle, og størrelsen - men den nye begynner å få litt sjarm over seg nå som den nesten er ferdig innredet. Eller, blir en leilighet noen gang ferdig? Jeg har lyst på flere bilder på veggene, ny bokhylle og et speil. Kanskje den blir komplett da - men så dukker det stadig opp fine elementer jeg ønsker å innrede med. Elsker virkelig interiør og møbler, og hvordan man kan skape et hjem fylt med følelser og særpreg.


Likes

Comments


Hei fine! Lenge siden sist igjen, alltid like mye å ta seg til. Skulle tro man fikk litt bedre tid nå som det er ferie, men så vil man jo nyte den til det fulle - og bare gjøre alle de fine tingene man kanskje ikke har like mye tid til ellers i en hektisk studiehverdag.

Prøver å nye sommerdagene til det fulle nå, og være med familie og venner hele tiden. Før jeg reiste hjem til Tønsberg hadde jeg en koselig venninnemiddag på Olivia i Bergen. Pasta, vin og prat i ett sett. Veldig trivelig!

Nå er jeg oppe i nord og besøker familie, ute på en øye hvor alt er stille og fredelig. Skikkelig idyllisk. Og så bærer det hjem til Tønsberg for å nyte mange uker til med sommerferie. Vi snakkes på snart, jeg har masse bilder å vise dere fra den siste tiden - har endelig vært litt flink til å knipse bilder igjen. Haha, på tide!

Likes

Comments


- ORANGE BOX DELIVERY ARE MY FAVORITE -

Endelig, disse har jeg ønsket meg i en hel liten evighet. Og en bedre unnskyldning for å klikke disse hjem enn fullført bachelor finnes vell ikke? Jeg syns i hvert fall at en A på avsluttende måtte feires på rett vis, med et par sko til sommeren. Ikke at vi har hatt så mye sommervær her i Bergen den siste måneden, det er tydeligvis regnrekord i juni måned. Ikke at det gjør noe, for nå ligger jeg rett ut med sykdom og brudd i fingeren - snakk om flaks, og å få alt på en gang. Jeg har vært nede for telling i en hel uke nå, og det ser ikke ut til at det vil gi seg med det første. Gleder meg til å bli frisk, til sol, bruke de nye sandalene, jobbe igjen, og reise hjem på ferie.


Likes

Comments


Mitt nye yndlingsbilde for tiden, som jeg nettopp har hengt opp på soverommet. Syns det gjorde seg veldig fint der. Titter egentlig bare innom for å ønske dere en god helg. Min fredag skal tilbringes hjemme, en rolig fredag med god mat og litt rødvin på en ellers regntung dag. Jeg var litt uheldig her om dagen og brakk fingeren min, så jeg orker ikke så mye annet enn å kose meg i sofakroken med en god serie. Hvis du har noen serietips, kom gjerne med de - trenger noe nytt å se på.


Likes

Comments


- LIVINGROOM -

Nå er endelig stuen nesten helt ferdig, og jeg må si at det gjorde ganske mye å få inn et fint teppe i sofakroken. I tillegg har jeg fått opp et bilde over spisegruppen, og solgt vitrineskapet hvor det skal komme et hyllesystem istedenfor. Tror det blir skikkelig bra. Det er så gøy med litt nytt interiør, og ikke minst å se hvor lite som skal til for å skape en stor forandring i hjemmet.


Likes

Comments