// H&M - BUKSER // ZARA - BUKSER // WEEKDAY - JAKKE // VANS - SKO // AS - TSHIRT // JANE KØNIG - ØRERINGE // JANE KØNIG - RING //


Hey igen allesammen...

Nu er det endeligt efterår, eller det har det været lidt tid nu, men efterårsferie så, yayyy.

Derfor har jeg fundet jer dette lækre outfit. Personligt kan jeg ret godt lide efterår, da det er en årstid med en masse flotte farver. Jeg personligt syntes nogle af de efterårsfarver man især ser godt ud i er rød, orange og mørkegrøn.

Men idag har jeg som sagt fundet dette outfit, alle tingene vil være linket ovenover, og ja så er det bare et outfit med en masse lækre detaljer i.

Først har jeg de ternede bukser, dem fra billedet er fra h&m, men jeg har også fundet nogle på zara som nærmest er de samme, så jeg har linket til begge hvis de nu ikke har dem i din størrelse, jeg mener de begge har været udsolgt lidt tid, men ja jeg linker til dem alligvel, i håb om at de nu er der.

Udover det har jeg valgt en virkeligt fed t-shirt, fra astasylvester.stu på instagram, (jeg har forresten været så heldig at få den på billedet sponsoreret, men det vil i se mere til på min instagram).

Sammen med det, har jeg også fundet en fed rød cowboy-jakke, den giver lige lidt ekstra til outfittet.

Derefter nogle fede sko fra vans, og til sidst nogle smykker selvfølgeligt!


Håber i fik noget inspiration... knus herfra.


​Da det nu er blevet efterårsferie, vil jeg lige give jer en rabatkode til min instagram-side. Skriv "SSVFERIE" og så får i 10% rabat på alt!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey allesammen, velkommen tilbage...

Dagens indlæg bliver med tre lækre morgenmads ideer + opskrifter. Jeg tror ikke jeg er den eneste der sådan ca. hver morgen står op, og bliver nærmest sur fordi jeg ikke gider lave morgenmad, og det tager så lang tid, med mange flere undskyldninger oveni. Men så er det altså også vigtigt at få morgenmad! Men her har i tre lækre og nemme opskrifter.


Amerikanske pandekager

Til de amerikanske pandekager har jeg ikke lavet en decideret opskrift fordi det er forskelligt hver gang hvad jeg putter i, men en opskrift jeg har brugt rigtigt meget er denne Pandekage Opskrift ovenpå pandekagerne kan jeg godt lide at putte flormelis og blåbær!


Skyr med hindbær

Denne opskrift er meget lækker og nem, og så skriger den nærmest af sommer. Det gode er at du selv kan bestemme hvor meget du vil have på af det hele.

Du skal bruge: Frosne hindbær, vanilje skyr og chiafrø.

Det eneste du skal gøre er at putte skyren i en skål, så frosne hindbær (gerne knust) og ovenpå det, nogle chiafrø som vist på billedet. Så er du egenligt færdig!


Grøn smoothie bowl

Til denne opskrift kan du også selv bestemme hvor meget du vil have i af det hele, men jeg har lavet nogle mål på hvad jeg ca. bruger.

Du skal bruge: 6 stykker frossen spinat, 1 banan, 1 håndfuld frossen mango, 1 håndfuld frossen ananas, 2 dl plantebaseret mælk (jeg bruger naturli's risdrik) og 2 tsk proteinpulver.

Du skal egenligt bare starte med at putte det hele i en blender, dog vil jeg råde jer til at putte de bløde ting som bananen i først. Når du så har blendet det hele, hælder du det op i en skål, derefter pynter du det så det bliver til en såkaldt "Smoothie Bowl". På min har jeg brugt: chiafrø, banan og hakkede mandler.


Det var alt for idag, og så håber jeg at i får lavet jer noget lækkert morgenmad;))

Knus mig :*


Likes

Comments

1// 2// 3// 4// 5// 6// 7//


Hey allesammen, velkommen tilbage!

Jeg har idag fundet en masse lækre items til priser under 350,-, som jeg tænkte kunne give jer lidt inspiration til et lækkert og rimeligt sommer outfit!

Jeg må være ærlig at sige at vejret dog ikke har været på dens bedste side indtil videre, men man kan dog altid smide en strik udenover dette outfit!

Jeg har selv brugt dette en hel del i sommerferien og jeg kan hvis godt være ærlig sige det har været nogle af mine favoritter!


Håber i syntes om dette, der er blevet linket til alle tingene ovenover!

Fortsæt god dag/aften!

Knusss herfra!


Likes

Comments

Hey allesammen!

Dette er mit første opslag her på bloggen, så jeg tænkte jeg ville fortælle lidt om BySofieSoenderby


Hvordan startede det hele?

Til at starte med var det hele bare noget min kusine og jeg egenligt lavede en søndag eftermiddag, hvor vi solgte nogle smykker rundt omkring på facebook til et par forskellige folk, derefter besluttede vi os for at lave en instagram side, hvilket også blev den jeg har idag. Min kusine droppede derefter ud af det hvilket var forståeligt, og så gik det egenligt bare frem ad for mig.

Jeg begyndte at få flere og flere følgere, og kunne efterhånden også godt mærke at nu skulle det altså til at laves ordenligt, så jeg begyndte med nogle bedre billeder. Lige nu drømmer jeg om et nyt lækkert kamera til at tage endnu bedre billeder med!

Et lille tip fra mig er at holde godt øje med, Filippa Fjeldal, Julia Rosenkvist og Cornelia Pagh youtube kanaler, hvis du kunne tænke dig at få fingrene i et par af mine øreringe!

Men som i kan se er det gået sindssygt godt og jeg havde aldrig regnet med alle de følgere og alt den ros jeg får omkring det hele. Lige nu har jeg omkring 3000 følgere på hvad, 3 måneder tror jeg! Det syntes jeg er helt sindssygt!


Mine mest solgte!

Tassel: De mest solgte tassels må nok være de army, røde eller hvide.

Creoler x Tassel: Helt klart army med guld creoler.

Perletassel: Der er tre der er blevet solgt ekstra meget men de bedst solgte er dog de gule, orange og guld.


Det var alt for denne gang, håber i kunne lide det!

Knusssss!<3333

Likes

Comments