<a title="bysofie blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=850530&mid=211392&f=true" target="_blank"><img alt="bysofie blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=850530&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var inte igår man var här inne och skrev. Det beror på att jag knappt fotat något under denna tid. Fantasin och orken har inte funnits där. Men nu vill jag starta upp denna bloggen igen då jag dom senaste veckorna fått tillbaka min fotoglöd, även för att jag inte vill stå och betala för dyra redigeringsprogram som inte används, och nu när jultiden även börjat så har jag ett par julfotograferingar jag ska fota och lite annat roligt... Under denna tid har vi även hunnit skaffa oss en golden retriever valp som nu är 4 månader gammal och han kommer ni säkert se väldigt mycket av här inne.

Är endast två personer som vetat om denna bloggen sen tidigare då jag inte delat med mig av den men någon gång ska man väl göra det också. Ni lär få rätt många inlägg efter varandra nu också så att bilderna som tagits under tiden denna blogg legat nere också kommer upp.

Likes

Comments

Idag tog vi och åkte iväg till gläntan för att busa av hundarna. Och jag säger bara, vilken jäkla tur att kameran följde med! För en sådan fin himmel och solnedgång som det var där idag är det inte ofta man ser. Dessvärre tog batteriet i kameran slut nästan direkt men jag hann ändå knäppa av rätt många bilder. Efter det fotade vi med mobilen bara för att föreviga minnet av denna dags fina vy.

Likes

Comments

Ikväll testade jag mina nya studiolampor när det var helt mörkt i lägenheten för att se hur mycket dom lös upp och tvingade Anton att ställa upp som modell. Och som ni ser ger dom väldigt bra ljus, från ett svart rum till ljuset på bilderna, helnöjd. Nu måste bara en bakgrund bättre än ett vitt läkarn införskaffas.

Likes

Comments

Detta är några bilder som jag tog för ett par dagar sen på Antons systerdotter och systerson. Vi hade otur med ljuset så där av lite halvsuddiga och halvmörka bilder. Men dessa barn är så fina så jag visar dom ändå. Kärleken strålar mellan dom. Så himla kul att fota barn och framförallt syskon, det blir alltid en massa oplanerade bilder och det är oftast dom som blir bäst tack vare att dom alltid är så naturliga.

Likes

Comments

Vad jag inte gillar att skriva första inlägget i en ny blogg.. Så mycket som man ska få med i ett så kortfattat inlägg som möjligt.

Anyway, hej på dig. Sofie Gotthold heter jag, 19 år och bosatt i Norr där jag lever mitt liv förlovad med Anton och våra två fyrbenta vänner, som ni kommer få se här på bloggen, inte bara en gång utan det lär bli oftare kan jag lova. Kan hända ni blir lite less men det får ni stå ut med.

Jag har efter mycket om och men nu startat upp denna bloggen som en extra blogg, har en sedan tidigare som ni hittar HÄR för er som är helt nya. Till skillnad från den som riktar in sig mest på mitt liv allmänt så kommer detta vara en blogg där jag lägger mer fokus på bilder och mindre på text, då jag vill ha en sida där jag kan lägga upp foton mest för min egen del då planen är att jag ska börja en fotokurs distans så snabbt jag hittat en jag vill gå och vill då kunna gå tillbaks och se skillnader på bilder från tidigare tillfällen och eventuell utveckling . Men mer om det sen för det kan dröja ett tag då jag är himla dålig på att ta tag i saker jag vill och måste göra.

Vad kan jag annars säga om mig själv? Känner inte att jag behöver gå in så djupt då ju detta i grund och botten inte kommer vara en blogg som handlar om mig och mitt liv, utan mina bilder. Men jag är väl en glad Piteåbo som gillar foto, inredning , träning och att bara göra allmänt roliga saker. Skulle beskriva mig själv mer som en pensionär än som en 19 årig tjej - föredrar hemmakvällar och en perfekt hemmakväll skulle kunna vara när man får vara i gott sällskap, äta god middag, spela bingolotto och sen fortsätta kvällen med sällskapsspel. Haha ja sådan är jag och jag älskar det. Att ha något roligt att se fram emot hela tiden är också något jag måste, annars fungerar jag inte. Älskar att bli inbjuden på kalas, middagar och andra sociala tillfällen.

Sådär, lite konstig info och fakta om mig senare så avslutar jag detta inlägg här och så hoppas jag ni vill följa med på min resa. Vi ses!

Likes

Comments