March inspiration

Ihanaa alkanutta kevättä kaikille! Hitsit, että siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi bloginkin puolelle mitään kirjoittanut. Elämä on vienyt mua mennessään ihan 6-0 ja tuntuu, että viime talvi oli mulle todellakin liikaa. Vaikka koulu alkaa olemaan pikkuhiljaa taputeltu, opinnäytetyö ja lisääntynyt työmäärä varastolla on ottanut osansa mun henkisestä hyvinvoinnista. Suurta iloa arkeen tuo ehdottomasti tämä ihana valon määrä. Huomaan joka kevät, miten paljon aurinko vaikuttaa omaan jaksamiseen ja energiatasoihin. Kevään kunniaksi halusin tulla jakamaan teille omia inspiraation lähteitä ja asioita, jotka olen huomannut kiinnostavan mua just nyt.

1. Sininen väri

Voi apua. Milloin mulla loppuu tää ikuinen ruljanssi eri värirakkauksien suhteen. Kaks vuotta sitten innostuin vaaleenpunasesta, viime kesänä beigestä. Tän kevään juttu on ollut vaalean sininen. Siis voisin vaan elää sellaisessa sinisessä pilvessä, jossa pukeudun farkun eri sävyihin <3

2. What size? OVERSIZE

Tässä toinen hurahdus. Jos tuotteen vaan saa ylisuurena niin kiitos, I'll take it. Oon jo pitkään karttanut todella vatalonmyötäisiä vaatteita, erityisesti paitojen kohdalla. Niiden pukeminen päälle useesti vaan ahdistaa ja kesällä oon huomannut kaiken vaan toimivan paremmin, kun saa pukeutua ylisuureen paitapuseroon ja sandaaleihin. Tänä keväänä tämä ajatus on kuitenkin ottanut valtaansa mun pään sisällä enemmän kuin yleensä, sillä nyt oversize-ajatusmalli on siirtynyt jopa housuihin.

3. Otsis

Tänä keväänä vihdoinkin tein sen ja leikkasin otsiksen <3 En oo koskaan ollut tyytyväisempi valintaan. Kampaajani @ hairemmarosa osasi tehdä täydellisen verho-otsiksen, joka korostaa kasvojeni hyviä puolia, ja piilottaa ne ei-niin-kivat osuudet (kuten karanneen hiusrajan otsasta...) Suosittelen jokaisen, joka on miettinyt otsiksen leikkaamista, hankkimaan sellaisen NYT!

4. Kukat

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: kukat. Voi kuinka haluaisin vaan hukuttaa tän meidän asunnon neilikoihin, tulppaaneihin ja pioneihin. Harmikseni oon vaan niin huono kukkien kanssa, että mikään elävä kasvi ei kestä mun hoidossa kahta päivää pidempää :(

Ja n��in lopuksi haluan totta kai kuulla, miten teillä menee! Odotatteko kesää yhtä paljon kuin minä? Ja mikä pitää teidät tällä hetkellä inspiroituneena?

Tykkää-merkinnät

Kommentit