Home office

Alan itse jo pikkuhiljaa tottumaan tähän kotona elämiseen 247. Työt luonnistuu kotisohvalta käsin yhtä helposti, kuin koulunpenkiltä, eikä mitkään deadlinet tunnu mitenkään ahdistavilta. Tuntuu, että näin kotona saan jopa enemmän aikaan, kun koulumatkoihin ei tarvitse kuluttaa aikaa, ja koneen saa avattua heti aamulla yöhousuissa ja ilman meikkiä.

Huomaan kuitenkin, että kaipaan ihan hurjasti omia ystäviä ja sosiaalisia tapahtumia. Tuntuu, että siitä olis jo vuosi, kun viimeksi kävin oikeesti ulkona. Kaipaan myös tosi paljon sitä, että voisin mennä vaan kulkemaan huvikseni liikkeisiin tutkimaan ajankohtasia trendejä ja sovittelee kesävaatteita.

Tää vappu tulee olemaan siinä mielessä ihan hirvee, etten pääse laittamaan mun uusia opiskelijahaalareita päälle ja liittymään kaverien mukaan haalarienkastajaisiin tai 8 päivän wappuun. (Ja just kun mä pääsin kouluun ;_;)

Täytyy kuitenkin muistaa, että tää tulee olemaan vaan yks monttu pitkällä tiellä ja toivoo, että omien tekojen kautta tää koko tauti saadaan kukistettua tai ainakin hidastettua nopeasti ja me päästään nauttimaan ihanasta kesästä ystävien ja perheen kesken. Tän vapun otan varmaan itse todella rennosti, keskityn töihin ja erityisesti tähän blogiin!


Mitä sinä ajattelit tehdä tänä vappuna? <3

Housut : Bikbok | Toppi : Bershka | Bleiseri : New Yorker | Korvakorut : Glitter

Tykkää-merkinnät

Kommentit