#NoHateSE

Vad gör du precis just nu när du läser detta? Ja precis just nu, gör som jag gå direkt in på kanske en favorit blogg, en kompis eller någon som du bara avgudar men aldrig säger det till. Gör det nu nu nu. Skriv och berätta för din vän hur mycket du uppskattar hen, eller lämna ett avtryck på en blogg du verkligen gillar eller vet du någon som får alldeles för lite kärlek gå då in och ge alla dessa lite extra kärlek. Helst inte bara nu idag utan helst föralltid! Vi är alldeles för dåliga på det och vi ska bli bättre! 
Imorgon är dagen NoHate-Dagen en dag som ska påminna alla att sprida extra mycket kärlek på internet. Jag kan lova att nästan alla som läser min blogg någon gång blivit utsatta eller sett någon annan bli utsatt för näthat och nu tycker jag det verkligen är dags att vi står upp för ett snällare internet. Detta är inte för att lyfta mig själv utan för att lyfta dem som faktiskt redan bidrar till ett snällare internet som jag gjorde här.  Tycker jag själv varenda dag jag går igenom instagram och ser kommentarer genom flödena som inte ska vara där. Har gjort som en grej att varje gång jag ser någon som får en dålig kommentar eller ser massa unga tjejer tjaffsa i kommentarsfälten ge den som äger kontot en komplimang. Tycker vi alla ska göra det och tillslut kanske vi bara kan se hjärtan istället för fula elaka ord i kommentarsfälten! Kom igen till ett possitivt och god inställning till att motivera varandra istället för att finna hat. #KÄRLEK!
Ni som följer mig på Instagram har nog sett mitt fina hjärta jag lagt upp för att sända vidare det till tre personer som jag uppskattar och alltid får mig glad, personer som står upp för ett snällare internet. Om du inte redan gjort det så hoppas jag du gör det idag och glöm inte att hashtagen #NoHateSE. På denna länk kan du se alla som är med och deltar och även lyssna på podcasts. 
Står du upp med mig mot ett snällare Internet? 

Gillar

Kommentarer

Lotta
Lotta,
Om du vill se en fin film från Sunshine Coast som min son gjort i ett av sina skolarbeten kolla gärna min blogg. Underbara Australien! Ha det bäst!www.tankarombilder.blogg.se
Sofia
Sofia,
Det måste jag kolla in, vi vill jätte gärna besöka Sunshine Coast!! :) KRAMbysofia.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229