MUST HAVE - SUNDAY

Alla produkter finner ni på Zaful. com

Hej hjärtan, jag vet inte vart jag ska börja. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig det här. Att året skulle komma med denna smäll. Nu när allting var så bra! Thailand med familjen väntade runt hörnet, sista veckorna på jobbet och sen flytten till Spanien. Ingen Thailand om två veckor och ja det biter i mig. Speciellt att allt tog stopp av just Cancern. Än en gång!

Som inlägget nedan kom jag hem och luften gick ur mig. Det vällde över mig och all energi bara försvann. Söndag och jag har bara varit, första gången på länge. Somnade någon timme på eftermiddagen och försökte hämta att energin någonstans. Enda bra jag gjort idag är att handla och faktiskt övningskört. Jag måste få till körkortet som också tar emot med energin. Åkte förbi familjen för att krama om Saritha, prata och peppa även fast tårarna helst vill spruta. Imorgon är operationen. Allt kommer gå bra!

Jag hamnade in på hemsidor istället här under filten. Vimlar iväg med sinnet till Spanien, solen, värmen och att det faktiskt väntar runt hörnet. Emilio åker om redan två veckor. När jag skulle åkt till Thailand. Jag blir kvar 6 veckor till men det må gå fort. Detta ovan vill jag packa med, allihopa. Allt som har med sommar och sol att göra. Gult är för mig årets färg, älskar den! Baddräkter är något jag vill ha fler av speciellt dessa två ovan. Blir lycklig av produkterna ovan för det bidrar med allting annat än vad som visar sig utanför våra fönster idag, vinterlandet vi fått. Men jag vill dit där jag kan bära kläderna ovan, till solen. Solen och palmerna är nog det bästa jag vet för är jag där mår jag oftast som bäst. Detta alla gobitar finner ni HÄR.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229