Handla smart med Bonusway

Samarbete med Bonusway

För mig är det viktigt att känna att jag handlar smart när jag handlar på nätet. Därför vill jag dela med mig av ett grymt tips jag använder mig av och det ärBONUSWAY. Så enkelt och så smidigt där du som kund får tillbaka en bonus på dina köp, vilket är hur bra som helst. Så den enkla frågan är varför skulle man INTE använda dem?

De har över flera hundra nätbutiker och hotell så de har garanterat även dina favoriter. Mina är NA-KD, Nelly, Lyko, Apoteket, HM, Ginatricot, BOOHOO, Hotels.com & ASOS finns hur många som helst, herregud så grymt! När du gör dina köp via Bonusway så betalar nätbutiken dem en försäljningsprovision på ditt köp och det delar dem sen med oss som kunder i form av en bonus.Ni som inte handlat via Bonusway tidigare så kan jag berätta lite mer hur det fungerar. Det är (helt gratis) att bli medlem och de enda du fyller för att registrera dig är mail och ditt val av lösen.. Sen går du in via din favorit nätshop där du vill handla och sedan gör du som vanligt. Du väljer som sagt bland hundratals nätbutiker. Efter ditt köp så kommer du få en bonus på ditt köp i form av riktiga pengar. Då du samlat minst 150 kr i bonus kan du be om utbetalning direkt in på ditt bankkonto/PayPal-konto. På detta sätt kan du istället göra något annat roligt för dina inbesparade pengar. Bonusway gör att jag handlar ekonomisk och smartare.

BONUSWAY - Bli medlem här


Under black week samlar de ALLA erbjudanden på samma ställe så du slipper sitta och söka runt. Blir medlem HÄR och börja handa smart via nätet. Genom att registrera dig via min sida får du även en välkomstbonus på 50 kr. Du kan både använda deras tjänst via hemsidan men också enkelt tillgängligt i mobilen via deras app. Visar stegvis nedan hur det fungerar.

Finns nog ingenting bättre än att passa på att inhandla alla julklappar nu när rean är som bäst! Samt unna mig själv någonting också!SÅHÄR ENKELT ÄR DET:

För att bli medlem så gör du så enkelt som skriver in din mail och väljer lösen. Väl inloggad har du uppe till vänster i sidofältet hittar du allt du behöver. Här hittar du bland annat trendiga produkter av andra användare, de smarrigaste rabatterna samt alla butiker/hotellsajter och deras bästa erbjudanden.. Jag valde själv att gå in på LYKO där jag får tillbaka 4% av mitt köp som ni ser nere till vänster. PANG så är du inne på Lyko och kan shoppa precis som vanligt och sen kommer de registrera ditt köp. Du ser efter detta ditt köp och din bonus under utvärdering i din Bonuswayprofil. Då bonusen utvärderas är den klar för utbetalning SÅ ENKELT, SÅ SMIDIGT och så ekonomiskt!


Gillar

Kommentarer

Mirre
Mirre,
Gillar verkligen din blus vartifrån?sweetwordsbymirre.wordpress.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229