FORMENTERA IBIZA

Just här, just denna plats är nog den vackraste utsikten av jag sett av mina resor hittils. Skulle kunna sitta här uppe på klipporna och aldrig tröttna. Så vackert! Inte på tal om färgerna på vattnet som lyste upp + denna bikini från Triangl! Saknar denna dag, detta ställe lite extra idag när det blåser så mycket ute. Sista veckan är igång och dagarna går så snabbt, herregud hur ska jag hinna med allting?! Börjar bli riktigt nervös nu, resfeeeber!! Dags att börja med all packning! Dags att planera första dagarna när vi kommer ner och ta vara på allt lite extra!

Gillar

Kommentarer

Sofia
Sofia,
Det är verkligen så bra KRAM
bysofia.se
Charlotta
Charlotta ,
Hej! Såg detta inlägg nu när jag googlade. Skulle du rekommendera att åka till formentera en vecka som par? Finns det något att göra? Bra restauranger eller shopping?☺tacksam för svar!
BYSOFIA
BYSOFIA,
Hej vad kul att du hamnade här! Välkommen! Ja MEN självklart ska ni åka till Formentera eller Ibiza också såklart. Formentera besökte vi under en dag då vi åkte över med båt. Hyr en moppe, besök så många stränder ni kan och bara njut. Det är lite resturanger men inte så mycket shopping där. Den ön är mycket man åker till över dagen eller stannar någon natt men kanske inte hela resan. Hoppas du fick någon hjälp. Ha det bäst KRAM
nouw.com/bysofia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229