Find yourself

Hej härtan. Hur mår ni? Tänk att våren är på ingång hemma i Sverige nu, i allafall snart.. Tiden går verkligen så himla fort! Jag har tre underbara lediga dagar. Pratat med bästis hela morgonen och donat med massa to do saker på datorn. Känns så skönt att ha en lugn dag. Så fort Emilio kommer hem ska vi svira om till badkläder och lägga oss uppe vid poolen. Verkligen lyxet i vardagen här i Australien.
Tiden här i Sydney börjar leda mot sitt slut och samtidigt som jag är så exalterad över det och nya äventyr så har detta blivit ett litet hem. Fått sig en vardag och igår när vi gick över bron i Darling Harbour där varje lördagkväll är raketer över hela Harbour " så otroligt vackert " alla turister står med kamerorna i högst hugg och jublar medans vi njuter av sommarkvällen påväg till matbutiken för att köpa med massa gott lördagsmys. Att vi sett detta fyrverkeri varje lördag i flera månader och ändå varje gång få gåshud. Alla husen lyser upp så vackert och alla är i en stor bubbla av semester feelings. Kommer aldrig glömma detta lilla paradis. Men nu är det ännu mer fokus på kropp och hälsa. Därför kommer vi flytta oss upp i landet iväg lite mer för beach är big city life, vart ska jag berätta för er snaaart.
Jag är en person som ofta har många bollar i luften och kanske ibland har svårt att slappna av. Australien har hjälpt mig en bra bit på vägen då jag även trappade ner med bloggen, att det är okej att inte uppdatera varje dag, varje lediga dag planera vad som måste fixas och genom att ta bort den stressen har jag verkligen kommit ner närmare jorden. Dock blev det mer jobb än vad vi skulle ha.. Så yoga, vi kommer flytta närmare stranden och tanken av att kunna gå ut och göra yoga på stranden, kunna njuta extra mycket av resan vi gör här i Australien får mig så energi fylld. Från och med allleles snart blir det inge mer heltid och inte mycket mer jobb på såå länge. Känns så skönt att kunna lägga tuffa heltids arbete lite på hyllan. Fokusera på hälsa, välmående och lägga fokus på saker jag själv aldrig haft tid för förut. Ger mig sån livsgjädle. Har varit dålig på att ta med er ordentligt här i Australien med både tankar, vardags händelser mm. Så ska försöka bli bättre men utan stress och press.

Gillar

Kommentarer

Sofia
Sofia,
Tack snälla du. Hoppas du har en fin start på veckan! KRAMbysofia.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229