8 FRÅGOR ATT LÄRA KÄNNA MIG BÄTTRE 💛


Två positiva saker om dig själv: 💛
- Jag väljer att se positivt i det mesta, att allt löser sig och att makten sitter i sig själv. Du bestämmer det livet Du vill leva! MAKT!
- Uppskattning, jag är otroligt duktig eller har blivit att inse tacksamhet i vardagen och säga det högt. Kan vara när vi promenerar på kvällen med vår hund, att känna utomlands doften, att vi har äran att göra det varje dag, palmerna hur mycket jag älskar palmer och får se dem varje dag, uppskattningen till att vakna frisk och starta den med de två jag älskar mest av allt Emilio och lilla Mini vår voffsing. Älskar att uppskatta allt det lilla som egentligen är allting. VÄRT EN TANKE!

Mina två favoritminnen:💛
- När jag och Emilio var 21 och 22 och kämpade oss till att få lån till vår första egna lägenhet. När vi fick skriva på papperna så unga för en nyproduktion mitt i Stockholm utan någon som helst hjälp från familj. Vi KLARADE det helt själva. SÅ stolt och sån lycka! Makten över ditt egna liv!
- Året i Australien, känslan av att köpa en one way ticket. Känslan av att säga upp sitt heltidsarbete, sälja bort saker i lägenheten. Vår nyköpta lägenheten som vi endast hade bott i i 9 månader, hyra ut den och kasta oss ut i världen. ÅHH den känslan är oslagbar och det minnet hela året är bara magi!


Två saker som gör mig lugn:💛
- Har börjat lyssna på ljudböcker vilket verkligen får mig att varva ner!
- Lägga mig ute vid poolen på eftermiddagen. Lugnet, tystnaden och bara njuta av det jag älskar allra mest, blå himmel, sol och palmer.


Mina två största tryggheter:💛
- Emilio, vad kan jag säga. Den mest fantastiska killen som alltid får mig att varva ner, trygghet, kärlek och ett driv till livet. 6 år har vi levt livet tillsammans och det jag älskar allra mest är att vi väljer att leva det fullt ut utan att gå efter normen.
- Min familj hemma i Gävle, den är så stor och tryggheten att veta att dem är där hemma är ett lugn för själen. Bästa familjen!


Två saker på min kropp som jag är nöjd med:💛
- Varför ska man vara extra nöjd med något, eller påpeka saker som får andra att fundera över sitt enga tycka om sig själv. Självklart ska man varje dag jobba med sig själv och sitt self-love men det ska man hålla för sig själv. Så jag säger att jag är nöjd med allt. För det andra ska ingen annan bry sig om. Du är perfekt precis som Du är!

Två saker som jag fått lära mig:💛
- Ingenting i livet kommer Gratis, kämpa för det Du vill!

- Tacksamhet, livet är här och nu du vet ingenting om morgondagen, två veckor framåt eller hur det ser ut om två år. Lev nu!

Mina två favoritserier:💛
- Jag är sååå töntig men något som också får mig att varva ner så är det Unga Mammor.
- Eller varför inte dra till med Bonde söker fru. Åh balsam för själen. Att se det lilla i vardagen som de lever i som är det största för dem. Jag njuter av dessa två tv-program. haha! Det trodde ni inte va? Eller så kanske du är lika som jag?

Vad inspirerar mig:💛
- Andra drivna människor som tar makten över sitt liv och lever det fullt ut, utmaningar som kamp.
- Livet, att det finns så mycket att upptäcka, göra, testa, njuta och ALLT. Det sprudlar i hela min kropp när jag tänker på livet att jag nästan blir lite stressad då jag vill testa alla liv som går. Önskar jag en dag kan känna mig till ro och lugn över den vardag jag lever i NU för jag vill alltid framåt till nästa steg hela tiden vilket ibland också kan göra mig galen.. haha!


Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Så fin lista <3nouw.com/matildardn
BYSOFIA
BYSOFIA,
Dixi Wonderland
Dixi Wonderland,
Så kul att läsa 😊dixiwonderland.com/
BYSOFIA
BYSOFIA,
Vad roligt, kommit en ny lista idag spana in den. KRAM och ha bästa dagen ❤❤❤nouw.com/bysofia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229