Trädgårdsdag på Villan!

Vilket härligt väder det var igår! Vi tog en trädgårdsdag på Villan med avbrott för lite målning och skolarbete emellan. Vi fick en del gjort; lagt om den del av stenmuren som blivit påkörd av snöröjningsfordon, vi tog fram trädgårdsmöblerna, harvade gården, rensade och flyttade krokus till en rabatt, förberedde för kantsättning av rabatten vi köpte växter till tidigare i veckan och rensade och grävde den och lite annat. Vi fick en toppendag där. För er som inte läst bloggen så länge, är Villan det ställe jag äger tillsammans med två kollegor. Vi producerar shower när det inte är pandemitider. Igår var jag och Daniel där och fixade när mina kollegor var ute på lite annat. De andra två brukar fixa både det ena och andra löpande i oandemitider, så det var fint att jag kunde ”komma ikapp” lite.
Det är nämligen något magiskt med mannen i mitt liv när han sveper en spade och en kratta över jorden. Det blir så himla fint! Och jag är glad att han stöttar mig i detta och hjälper mig. Det är ju inte hans verksamhet.

Bjuder på en fluffig bild med fleecebyxor under vanliga byxor 😅👍🏼

Nu är det i alla fall förberett och klart inför plantering i veckan!

Idag på förmiddagen drog hela lilla familjen ut i trädgården här hemma och la lite jobb på gräsplätten framför huset; bort med granris, vi krattade och så är Daniel förste ”rattlare” här. Jag funderade just på i veckan vad rätta namnet för det vi kallar ”rattel” är. Men det är ett litet redskap man luckrar upp jorden med. Fint blir det.

A sa att det hör till allmänbildningen att köra en skottkärra modell tyngre, så det gjorde hon bland annat. Hon lastade och körde granris så kinderna blossade!

Det blir ju lite mysigare när löv och granris kommer bort.

Vi var och kollade in vår ena syrenhäck, knopparna andas verkligen framtidstro!

Superhärligt med trädgård! Och nu ligger allt det fina, härliga och något varmare framför oss!

Ha en fin söndag!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Så fint väder ni har här snöar det ❄️

nouw.com/ingajohansson
bysborn
bysborn,

Det roliga var att bara en stund efter jag lagt ut inlägget började det snöa här också! Så helt plötsligt kändes inlägget väldigt inaktuellt 😅 Gräsmattan börjar bli lite, lite vit här nu ❄️

nouw.com/bysborn
Ingajohansson
Ingajohansson,

Allt är borta igen 😉

nouw.com/ingajohansson
bysborn
bysborn,

Det går snabbt ibland, vi har lite vitt här fortfarande... ☺️

nouw.com/bysborn