Sista inlägget... spa, firande & nytt golv!

Halloj!

Det här blir sista inlägget från mig på ett tag. Jag brukar ta ”sommarlovs-ledigt-från-bloggen” och det närmar sig på riktigt. Faktum är att det händer så himla mycket roligt och vi gör så mycket kul, att jag inte har den där stunden på kvällen, då jag brukar varva ner och skriva. Nu behöver jag googla än det ena och än det andra istället. Precis som varenda sommar är här, då vi alltid har olika små projekt igång. Så typiskt mig och Daniel. Vi gillar’t!

Sedan vi hördes senast har det hänt lite av varje, här kommer ett axplock...

Mors dag
Jag blev uppvaktad med trerätters frukost (visste inte ens att det fanns), blommor, presenter och en lite sång på morgonen. Efterrätten som A hade gått upp och bakat på morgonen (hon har även gjort flaggorna på morgonen) intogs på altanen i strålande skönt väder! Daniel njöt nog mest 😅

Tänk att man nu är inne i tänket ”vem är pandemi-säker” att umgås med, vem har haft, vem är vaccinerad och så vidare. Nej, alla tänker inte så, men jag måste ju... jag hoppas att min första spruta är väldigt nära och att sommaren trycker ner smittspridningen i botten, som förra sommaren. Det ser ju för närvarande onekligen förhoppningsfullt ut!

Hur som helst, vi har ju hela tiden begränsat oss i vårt umgänge och brorsan med familj har vi hängt utomhus med. I helgen var vi där på Muurikka-lunch och fick en så god efterrätt som jag nästan hade glömt! Frukt med smält choklad i knyten och hemmagjord glass. Så himla gott, ska jag göra typ hela sommaren!

Jag önskade ju mig en lite annorlunda Mors dags present. Daniel slipade de breda furuplanken i mjölmagasinet och jag vitoljade golvet. Blev faktiskt väldigt nöjd.

Före-bild, fläckigt och ofint! Ni minns säkert varför det var fläckigt...

Färdigslipat och fint!

Oljning pågår!

Slutresultatet!

Nöjdare Mors dagspresents-mottagare är svår att hitta!
Vad ska jag önska mig nästa år tro? 🤔😅

Förresten! Jag och A har varit på Stenungsbaden Yacht Club ett dygn. Det börjar bli tungt att bara vara hemma tycker vi. Så vi åkte iväg och hade SÅ kul!! Jösses vad rolig dotter jag har att umgås med. Det är en fröjd. 24/7.

Vi är numera experter på att göra saker när de få andra närvarande på ett hotell gör annat. Vi vet precis när, hur och var man äter för att i princip få en restaurang för sig själv, hur man får frukost utan att trängas med andra eller äta av buffé som andra gör, hur man får ett helt spa för sig själva innan en enda kotte besökt stället för dagen eller en beachvolleybollplan eller en hinderbana med 34 stationer eller nästan vad som helst - om man har ett synnerligen introvert sätt som vi har för närvarande.
Och munskydd, vi kan typ allt om munskydd. Vi noterade att samtliga medarbetare på hotellet bar munskydd, utom de få som arbetade bakom plexiglasskiva. Bilder kommer här!

Ovan EN av alla gånger jag skrattade så tårarna rann...

Den förrätten! Hummersallad med löjrom - my god!

På kvällen drog vi på oss träningskläder och tog oss an hinderbanan i skogen. 34 stationer. A gjorde varenda en. Envis som jag vet inte vad, på ett bra sätt. Vid en station var det svårt att komma upp. Efter några försök vände hon sig om, det bara lyste ur ögonen på henne och så sa hon:
- Mamma! Nu SKA det gå!!

Och det gjorde det ju då såklart.

Jag ska erkänna att jag inte har armstyrka nog för att klara alla stationer. Det var ett tag sedan man klättrade i en lian till exempel, haha!

Havet! Älska livet!

Testade beachvolleyboll!

Receptionen!

Och som sagt, klockan sju på morgonen. Helt ensamma i spaavdelningen. Inte ens bemannat.

Vi fick ett uppgraderat jättefint rum med havsutsikt. Så allt var toppen kan man säga.

Nu vill jag bara önska dig en riktigt fin sommar! Det ska vi ha om allt går enligt plan.

Allt gott!

With love

Lottie

Gillar