Sånglektion från London & sjuk kanin!?

När jag satt i digitalt möte imorse, får jag helt plötsligt ett sms från A där hon ber mig komma ut från mötet. Jag undrade förstås vad det var frågan om, för det har aldrig hänt tidigare. Jag kunde inte lämna, men får senare info om att hennes kanin Ella är riktigt dålig. När jag springer ut mellan två möten hittar jag en liten hjälplös varelse som bara är en skymt av sitt forna jag. Efter en stund kommer hon, efter mycket möda upp så hon sitter. Hon är vid vattnet och lyfter huvudet, men orkar inte dricka och ramlar ihop igen. Jag ber A hjälpa henne och hon var törstig! Hon drack och drack och drack. Efter att hon slurpat i sig en dryg deciliter, börjar hon långsamt röra på sig. Efter 20-30 minuter ser hon bra trött ut. Så jag säger att vi låter henne vara ett par timmar, så hon kan sova. När vi kom ut nästa gång var hon som nästan som vanligt och sprang omkring och började även äta. Lyckan var gjord kan jag säga!
Antingen är det så enkelt att hon fått ont i magen och slutat att äta och dricka. Eller så kan det vara en infektion, diabetes och ytterligare några orsaker. Vi får se hur det tar sig. Hon dricker lite mer än annars, men är pigg, busig och städar lika mycket som vanligt i övrigt! Kanin till att städa och veta hur hon vill ha det i buren har jag knappt sett förut.

Till något helt annat. A gillar att sjunga! Hon sjunger precis hela tiden. Blir det tyst i huset går jag och tittar efter vad som hänt (inte ens en duns från ett handstående eller danssteg kan det vara någon gång ibland). I somras var hon på en veckas sångläger, Voice Camp. Ett väldigt proffsigt läger där deltagarna får individuell coachning, får göra studioinspelningar både i grupp och individuellt, sjunga körstämmor, skriva låttexter, göra slutshow och en del annat.

Den sångcoach A hade individuellt på lägret, bor i London och ger sånglektioner digitalt.
Genialt! Tänk vad digitala vi har blivit under pandemin.
Idag hade A sin andra lektion och det gick så fantastiskt bra! Nu har jag en känsla av att det kommer sjungas ännu mer här, om det är möjligt ☺️ Bilden är från ikväll strax innan läggdags.

Själv har jag bland annat ett större ärende på mitt bord som upptar en del av min tankeverksamhet, men jag är glad ändå! Har haft digitala möten och telefonmöten på rad idag. Höll på att aldrig bli kväll. Nu har jag bara lite showavtal kvar att läsa efter nattning.

Vi hörs snart igen!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer