Ny hall!

Förvaring i en hall verkar vara en utmaning för många. Här var tillräckligt med plats ända tills vi blev tre. Vi hade inte i närheten det antal jackor, skidkläder, fleecesräll, mössor, vantar, skor, stövlar och allt vad man har i en hall efter barn som vi hade före. Dels plus en person såklart, men jag hade till exempel mest högklackat före jag fick barn. Nu är det kängor, sneakers, gympadojor, gummistövlar och jag vet knappt vad. Räcker ju inte med ett par heller. Ibland är skorna dyngblöta eller så smutsiga så de står för sig själva.

Vi tar det från början. En dag kom Daniel in och sa att han tyckte att vi skulle glasa in vår trapp på framsidan av huset. Bara för att det skulle bli snyggt. Jag hakade på och vi satte planerna i verket. Bygget blev klart på utsidan. Sedan kom det ena projektet efter det andra emellan. På slutet även bland annat Daniels skadade axel.

Men nu! Nu är det klart! Så när som på en list. Den där klassiska sista. Bekymret är att vi inte har fått tag på någon, men vi letar vidare. Det fattas lite piff och en fåtölj också. Jag beställde en fåtölj i november och den har inte behagat dyka upp, så nu jagar jag ny. Jag vet precis hur den ska se ut, jag ska bara hitta en också.

Vad gäller förvaring har vi fått en byrå precis vid utgången och ett skåp med de ytterkläder som är mest aktuella för säsongen. Suveränt.

Strax före nio gick jag ut i trädgården en runda och knipsade av de blommande grenarna på bilden. Fick en positiv chock; det var nästan vindstilla och varmt! Sommarväder på gång!

Åt andra hållet i hallen har vi behållt en bänk med svart granitskiva, som vi har haft sedan tidigare. Vi tyckte det passade eftersom vi la granit på golvet i den nya delen. Även de skjutbara spegeldörrarna har suttit där tidigare, tycker nog de passar bättre än nånsin. Vi har ju köpt nya förvaringsmöbler,, nya lampor och prydnadssaker, eller piff som jag säger ibland.

På den här sidan ska efterträdaren till den bortkomna fåtöljen stå.

Vi är väldigt nöjda så långt. Lite mer detaljer så är vi hemma!

Önskar dig en fin kväll!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar