Mors dag & uteaktiviteter!

Wow! Vilken mors dag! Vi har hängt ute nästintill hela dagen. Fick värsta kärleksboosten imorse! Ännu fler ballonger, paket, blommor, frukost på sängen och en specialskriven låt dagen till ära. Ja, jag får nog tillstå att kvalitén på firandet av mina dagar har nått en ny nivå sedan A - lik sin mamma - har kommit på att fira, det är grejen det! Att bli väckt av den här godingen funkar alla dagar i veckan, så här fint hade hon klätt sig innan det blev frukost på sängen till mig.

Jag hade önskat mig att få köksfritt idag, så det fick jag (nästan, för jag råkar ju gilla att greja i köket). Till lunch serverade A och Daniel hemmarullade köttbullar, potatismos (A har börjat att skala potatis till min förskräckelse, jag gillar inte att se på), grönsaker, god sås, saltgurka och lingon.

På eftermiddagen kom mamma och pappa på Corona-säkrat firande. Supermysigt, men fotona ser ju lite annorlunda ut än vanligt!

Vi började med att köra radiostyrd bil, det var den som var i paketet i fredags. Den ska gå i 25 km/h. Igår var det en himla fart när vi körde och A som gillar att röra på sig, sprang efter bilen. Så nu har vi hittat en motionsform till, fniss... Jag trodde grejen med radiostyrt var att man stod still och chillade.

A hade satt ihop en tipspromenad med egna påhittade frågor. Jättekul! Så den gick vi också på behörigt avstånd.

Sen blev det uppvaktning och fika! Man kommer aldrig behöva klura på i framtiden vilket år fotona togs... (förutsatt att pandemierna inte kommer avlösa varandra framöver!)...

Mamma tog ett par fina bilder på oss. Här ser man att garaget är den sista gula utposten på den här gården!

Dagens mest annorlunda bild tog A på mig och mamma. I ”Lilleputtarnas land” typ...

Vi fikade var och en för sig, fast ihop. Min pappa var också med, han gillar inte att vara med på bild, så det slipper han såklart. Tänker att jag talar om att han var med, för annars tror ni väl inte att jag har någon pappa 😅

Jag kunde ju inte hålla mig ifrån köket helt, det blev bland annat en hallonpaj med vaniljsås till fikat.

Det här lilla livet var med vid fikat såklart!

Vi körde en trekamp. Kasta ringar, kasta boll i hink och boll i basketkorgen. Det blev lyckat! På med vantar bara, så var även den aktiviteten Corona-säkrad!

Superhärlig dag! Jag och A stack bara till Villan och vattnade lite snabbt. Sen blev det rårakor med löjrom och tillbehör på uterummets altan som avslutning på firandet!

Kommer somna toknöjd efter en dag som kändes som semester hemma!


Take care!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer