Kindberg Batra & elefanter

Visst är det härligt att känna sig lycklig!? Utan att veta varför. Man är bara nöjd liksom! Har gått omkring och varit lycklig hela dagen utan speciell orsak (vilket jag i och för sig är för det mesta, men än mer idag).

Började förmiddagen med en nationell förbundsstämma där Anna Kindberg Batra hade föredrag som inledning. Hon gjorde en framtidsspaning efter att ha gått igenom kriser sedan Tage Erlanders tid. Kan möjligen låta lite torrt och tråkigt, men hon gjorde det riktigt bra! Helt plötsligt märktes det att hon lever ihop med en komiker. De kan ju verkligen tyckas som ett omaka par vid en första anblick annars. Hennes poäng var att kriser definierar oss och att världen efter en kris, aldrig har sett likadan ut som den gjorde före krisen.

Daniel fixade en god och nyttig lunch och sedan hoppade jag in i nästa - väldigt energirika - digitala möte. Ja, förresten, jag önskade mig en något annorlunda Mors dags present på lunchen också, men den får jag berätta mer om i helgen.

Därefter hann A och jag med lite skolarbete, innan jag hade telefonmöte igen. När det var slut var klockan halv fem och det var exakt en timma till dagens sista digitala möte.
- Släng på dig träningskläder, sa jag till A, så tar vi ett aktivitetspass!
Jag var lagom på plats fem minuter innan mötet gick igång. Sedan blev det middag, skolarbete och så avslutade vi dagen med att baka kladdiga chokladmuffins. Finns ingenting som bakas så ofta i det här köket som just det.

Det var min dag, men egentligen tänkte jag dela de sista djurbilderna från vår dag på Borås Djurpark med er.
Ni minns kanske orangutangen som fick tag i en plastpåse, att A fick mata björnarna och att vi stiftade bekantskap med girafferna på nära håll.

När vi hade matat björnarna, frågade djurskötaren Anna om vi ville hänga med och berika lodjuren. Det sa vi ju förstås också ja till. Det är ju svårt att ens få se lodjur, de är ju av det skyggare slaget. Anna blåste i en visselpipa. Då kom de två lodjuren Joker och Katitzi. De hade sina platser som de skulle sitta på för att få vad de ville ha; råa ägg och kött.

Så himla fin tupp!

Må fint, så hörs vi snart!

With love

Lottie

Gillar