Högskola!

Jag har tillbringat väldigt mycket tid ihop med A sedan hon föddes och jag är glad för varenda minut vi har spenderat tillsammans! Vi har gjort SÅ mycket roligt!

Så i tre dagar nu har jag faktiskt inget dåligt mamma-samvete, vi gör det bästa vi kan bara. Jag har nämligen tre heldagar på raken digitalt med högskolan ”Styrning & reglering av banker”. Det betyder att A får klara sig själv en stor del av dagen. Men det har gått jättebra. Eftersom jag inte håller i någonting kan hon komma precis när hon vill, jag är ledig ”en kvart i timman”, för jag frågade om lov att hoppa smågruppssamtal. Under en timmas lunch blev det också mat, hoppa studsmatta tillsammans och lite fotboll. Väldigt bra även för mig som sitter/står still.

Så jag vill egentligen bara berätta att det finns stor chans att vi hörs lite senare i veckan.
Jag började läsa igår mitt på eftermiddagen till sent, har läst en del ikväll också. Gissningsvis blir det så imorgon också. Det är otroligt vad mosig man blir av heldagar framför skärmen när det är så otroligt mycket nytt som ska in i huvudet! Men jag vågar påstå att jag kommer komma bra mycket klokare ur det här än vad jag var i starten! 😅

Här kommer en vårig/somrig bild från en av pauserna idag!

Må gott, så hörs vi senare i veckan!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer