Ett staket mindre!

Visst är det så att när man varit hemifrån en dag, flera dagar eller en vecka, så blir man sugen på att fixa hemma!?
Vi har i alla fall haft en fixarhelg! I eftermiddag drog vi däremot upp till Villan och gjorde lite trädgårdsarbete där; krattade, harvade gård, rensade lite ogräs, trimmade, lagade soffan som gått sönder - OCH sågade ner staket! Ja, bara en liten del av staketet, men ändå!
Tanken är att det ska bli lika fint till höger om grinden som det är till vänster. Det är några steg kvar, men nu är i alla fall staketet borta.

Det är tur att jag har en hjälpsam man i mitt liv, för vinkelslip är inte riktigt min hemmabana. Detta hade jag inte gett mig på själv...
Så här långt kom vi, innan vi begav oss hemåt. Jag på gräsklippare 😅 Men man kommer nära naturen, attans vad grönt det har blivit i veckan. Man blir ju alldeles glad!!

Vi plockade ett par ljuvliga vitsippebuketter i fredags, de slokar lite men det är ju SÅ vår!

Förresten! Kom på att jag inte har visst hur stora rabatten vi gjorde vid Villan, hur den blev.
För en månad sedan såg det ut så här:

Sen kom Peter och slog ner den fina kanten i svart som skiljer gräs och rabatt.

Nu har växterna börjat etablera sig.

Vi planterade häck ihop med Anna-Lena och Peter för någon månad sedan också. Det skulle vi gjort redan i höstas, men då lärde vi oss att buxbom ska sättas på våren. Så vi har snällt väntat. Tror detta kan tituleras Coronasäkrat arbete. Tror till och med Tegnell hade varit nöjd.

Nu är alltså tanken att vi ska göra likadant på andra sidan grinden. Det finns att göra - hela tiden! Topp!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer