VI ÄR HUSÄGARE!

Alltså vilka dagar vi har haft. Man kan väl säga att sedan i fredags förra veckan har vi haft nerverna på utsidan och levt i en bubbla. Förra veckan var vi och tittade på ett hus som vi budade på. Efter att ha blivit överkörda med x antal bud så satt vi här med en godispåse och deppade i soffan. I samma stund så taggar en kollega mig i ett inlägg på en köp & sälj sida på Facebook och då i ett inlägg där en familj sålde sitt hus. Från första ögonblicket så tappade både jag och Manne hakan och tanken om det andra huset var som bortblåst. Vi skrev då till killen som lagt ut huset på Facebook och frågade när vi fick komma och kolla. Dagen efter stod vi där och vi kände oss så säkra på att det här huset, det vill vi ha, innan vi ens kommit innanför dörren. Trappan, fasaden, dörren, allt var så perfekt!

När vi kom innanför dörren så tittade vi på varandra och bara japp, det här ska vi ha och innan vi ens åkt därifrån skrev vi till säljaren att vi ville ha huset och höll tummarna för att vi skulle slippa budgivning. Söndag kväll skriver säljaren att det blir budgivning på huset och medan jag är och tränar springer Manne runt här hemma med en whiskey i ena handen och telefonen i den andra - jag då helt ovetandes om att et blivit budgivning. Läget är lugnt vad gäller budgivning fram till måndag förmiddag, då trillar det in ett nytt bud och trots att vi lagt vad är vårt ''sista bud'' så lägger vi ytterligare ett ''sista'' bud och håller tummarna. Det var bestämt att budgivningen skulle sluta vid 11:30 den dagen och jag kan säga att den förmiddagen och de sista 10 minuterna var de värsta och långsammaste i mitt liv. Pulsen var hög och fokuset på jobbet var noll.

Vid 11:28 går jag bort till Manne och sätter mig bredvid honom och väntar på att det ska trilla in ytterligare ett bud då vi var helt säkra på att vi inte kommer få huset. Inga har budat över oss och vi skriver vid 11:30 till säljaren och frågar om huset är vårt och får då tillbaka som svar ''Grattis :D''. Där och då förstod vi inte riktigt vad som hade hänt utan det var först när jag gick bort till mitt team och välkomnade dem hem till mitt nya hus i höst och då blev det kramkalas delux!

Måste säga att köpa hus är inte något man gör många gånger till i livet, så himla påfrestande att vara nervös och stressad en vecka och bara gå att hoppas - men vi är så jäkla glada att det i vårt. Ett helrenoverat hus, helt i vår stil - där vi i framtiden ska bilda vår egen familj, i vårt drömhus.

Jag tänker inte visa er hur huset ser ut förens vi flyttar in den 31 oktober och allt kommer på plats - kanske får ni en liten peek då och då, men vill ni ska se resultatet när det är klart.

Gillar

Kommentarer

GabriellasLondon
GabriellasLondon,
Så himla kul! Grattis!
nouw.com/gabriellaslondon
bysanna
bysanna,
Tack! Längtar så mycket!
nouw.com/bysanna
interiorbynora,
fy vad roligt ❤️
nouw.com/interiorbynora
bysanna
bysanna,
Jaa, ser fram emot det så mycket!
nouw.com/bysanna
interiorbynora,
fy vad roligt ❤️
nouw.com/interiorbynora
Ellieivarsson
Ellieivarsson,
Ååå men så kul! Stort grattis till er! 😊
nouw.com/ellieivarsson
bysanna
bysanna,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/bysanna